Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολύ καλή η υγεία της Κερκυραίας στο ΠΑ.Γ.Ν.Ι. - Αρνητικά όλα τα δείγματα από το Νοσοκομείο Κέρκυρας

ΠΑ.Γ.Ν.Ι.
23 Απριλίου 2020 / 14:27

Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση από την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, η υγεία του μοναδικού περιστατικού από την Κέρκυρα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑ.Γ.Ν.Ι., είναι σε πολύ καλή κατάσταση

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΗΠΕΙΡΟΣ).  Σε πολύ κατάσταση είναι υγεία της 68χρονης γυναίκας από την Κέρκυρα (σ.σ. σύζυγος του Βαγγέλη Στασινού, ο οποίος απεβίωσε λόγω του Covid19), η οποία είναι πλέον το μοναδικό περιστατικό με κορωνοϊό από το νησί των Φαιάκων, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σύμφωνα με τη σημερινή (23/4) ενημέρωση από την Διοίκηση του ΠΑ.Γ.Ν.Ι.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση:

A. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:

1. Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύεται ο ασθενής από τα Ιωάννινα, ο οποίος αποσωληνώθηκε και η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε σταθερή βελτίωση.

2. Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι  σταθερή.

3. Στη Μονάδα Λοιμωδών, αρνητικής πίεσης, νοσηλεύεται η  σύζυγος του ηλικιωμένου θανόντος από την Κέρκυρα. Η υγεία της ασθενούς είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

4. Κατά την χθεσινή ημέρα εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξήντα οκτώ (68) νέα δείγματα. Τα πενήντα οκτώ αφορούσαν όλα τα Νοσοκομεία της Ηπείρου και ήταν όλα αρνητικά. Τα έξι από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και τα τέσσερα από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας ,ήταν επίσης αρνητικά.