Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλλογος «Συμπλέω»: Κύκλος προσφοράς στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου

Συμπλέω
15 Απριλίου 2020 / 08:41

«Συμπλέουμε» με το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με ευθύνη και προσφορά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρών στην ευθύνη υποστήριξης της μοναδικής δημόσιας δευτεροβάθμιας υγειονομικής μονάδας στο νησί μας, δηλώνει ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «Συμπλέω». Διατρέχεται από σταθερές αναφορές, απαλλαγμένος από κάθε μορφής νεόκοπης ή εφήμερης κατανόησης της ευθύνης. Ο σεβασμός στον συνάνθρωπο – συμπολίτη καθορίζει την Ευθύνη και την Ανάγκη για προσφορά.

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο προσφέρουν προς όλους μας κάθε φορά που έχουμε ανάγκη με ευαισθησία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με σταθερές επαγγελματικές αναφορές.

Τα μέλη του ΔΣ «Συμπλέω», Πέτρος Κωσταγιόλας, Μαρία Γονίδη, Αθανασία Χονδρογιάννη, Αικατερινή Καραμανώλη και Λυκούργος Σκιαδόπουλος αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Όσοι νοιαζόμαστε για το Δημόσιο Υγειονομικό Σύστημα στην Κέρκυρα συμμετέχουμε στον κύκλο της προσφοράς. Ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «Συμπλέω» έχει ιδρυθεί πριν από έναν χρόνο, έχει οργανωθεί πλήρως με βάση το καταστατικό του και έχει ενταχθεί στον κύκλο της προσφοράς βοηθώντας να εκφραστούν κοινωνικά αντανακλαστικά και η αίσθηση της ευθύνης όλων μας.

Ευχαριστούμε όσους έκαναν την αρχή:
- Τον Χορευτικό Όμιλο Κέρκυρας με χορηγία 200 ΕΥΡΩ στην μνήμη του Δημήτρη Κάντα.
- Το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι με δωρεά πολύτιμου υγειονομικού υλικού (48 Μάσκες με παρωτίδα visor, 1 κυτίο με απλές μάσκες, 110 ρόμπες επικάλυψης, 20 τεμάχια Μάσκες πολλαπλών χρήσεων, 15 τεμάχια γυαλιά) και την προμήθεια συστήματος ενδοεπικοινωνίας για το δωμάτιο αρνητικής πίεσης της ΜΕΘ κόστους 250 ΕΥΡΩ.

Ευχαριστούμε τα Μέλη μας, τους Συμπολίτες μας και Φορείς (νομικά πρόσωπα) που σταδιακά πλαισιώνουν τον «Συμπλέω» και αρχίζουν να συμμετέχουν ενεργά με χορηγίες και δωρεές. Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας την συναίσθηση της αξίας της δημόσιας υγειονομικής πρώτης γραμμής απέναντι στον αόρατο εχθρό με το όνομα SARS-Cov-2.

Σας καλούμε για συνέργειες με Ευθύνη και Συναίσθηση του χρέους προς τον συνάνθρωπο – συμπολίτη και αίσθηση αλληλεγγύης. Ενημερωθείτε για εμάς και για τις δυνατότητες προσφοράς και συνεργασίας από την ιστοσελίδα μας, https://sympleo.gr/ και τη σελίδα μας στο Facebook, https://www.facebook.com/sympleo/ »