Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Τα χέρια μου είναι καθαρά» λέει ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
29 Οκτωβρίου 2018 / 18:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αντικατάσταση του επί τρία χρόνια αντιδημάρχου Καθαριότητας Σπύρου Ασπιώτη, ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μερόπη Υδραίου, ζήτησε από τον Δήμαρχο να ενημερώσει και το Σώμα για την απόφασή του, που δημοσιοποίησε το πρωί της Δευτέρας με δελτίο τύπου.
Απαντώντας ο Δήμαρχος Κέρκυρας είπε: «Ο κ. Ασπιώτης έχει σηκώσει ένα τεράστιο βάρος όλο αυτό το διάστημα, κρατώντας και την αντιδημαρχία της Καθαριότητας αλλά και ως πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας, με ένα συνεχές βάσανο και επιπλοκές. Ο ίδιος κάποια στιγμή μου ζήτησε αν είναι δυνατόν να τον ελαφρύνω από κάτι, και αυτό εγινε με κοινή συνεννόηση. Και παλιότερα είχα παρακαλέσει άλλους συναδέλφους αν γίνεται να αναλάβουν μέρος αυτού του τεράστιου βάρους και βρέθηκε ο κύριος Καλούδης.
Εγώ και από αυτού του βήματος θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ασπιώτη για την προσπάθεια που έκανε, πραγματικά σήκωσε ένα βάρος, που όσο λίγοι έχουμε σηκώσει και κάτω από πολύ δύσκολες και ψυχολογικές συνθήκες, αν θέλετε, τις οποίες δεν τις αντέχει εύκολα άνθρωπος. Πραγματικά τον ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι και στον νέο αντιδήμαρχο να ανταποκριθεί στο έργο του
». 


Από τη μεριά του  ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπύρος Ασπιώτης είπε «Λάθη και παραλείψεις έγιναν, αλλά δεν ήταν εσκεμμένα».

Ο κ. Ασπιώτης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Δήμαρχο για τη συνεργασία τους αυτά τα 3 χρόνια, επημαίνοντας: «Έκανα ό,τι μπορούσα με βάση τις δυνατότητες που είχα. Μέσα σε αυτή την διαδρομή έγιναν λάθη και παραλείψεις, όχι όμως με πρόθεση. Τα χέρια μου είναι καθαρά. Έκανα ότι μπορούσα».