Πέμπτη 18.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Σπ. Καλούδη από το Δικηγορικό Σύλλογο

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
14 Ιανουαρίου 2024 / 15:31

Ήταν γνωστός για την εντιμότητα του, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την αμετακίνητη πίστη στις αρχές και αξίες του και την ευθύτητα του, καθώς και για την ευρύτητα του πνεύματος και της παιδείας του

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ). Χθες έφυγε από τη ζωή, ο Κερκυραίος Δικηγόρος & Πολιτικός Σπύρος Καλούδης. 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, εκφράζει την μεγάλη του λύπη για την απώλεια του αγαπητού και αξιόλογου συναδέλφου, ο οποίος παρά το γεγονός ότι υπήρξε Δικηγόρος Αθηνών, εντούτοις ήταν πάντοτε πολύ συνδεδεμένος με την Κέρκυρα, ενώ έχαιρε της εκτίμησης και του Σεβασμού όλων των συναδέλφων του Συλλόγου μας.

Ο Σπύρος Καλούδης, εκτός από εξαίρετος Δικηγόρος & Νομικός, υπήρξε Βουλευτής Κερκύρας (ΠΑΣΟΚ) κατά τα έτη 1981 - 1996, διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικών της 2ης Κυβέρνησης του Α. Παπανδρέου, ενώ ήταν γνωστός για την εντιμότητα του, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την αμετακίνητη πίστη στις αρχές και αξίες του και την ευθύτητα του, καθώς και για την ευρύτητα του πνεύματος και της παιδείας του. 

Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά για τα οποία, επί πολλά έτη, τον τιμούσε ο Κερκυραϊκός λαός με την εμπιστοσύνη του, είναι δε βέβαιο ότι ο Σπύρος Καλούδης θα αποτελεί πάντοτε σημείο αναφοράς για τη νεότερη ιστορία της Κέρκυρας και το λαό της. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.