Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκκληση της Νικολέτας, ελάτε (επιτέλους) να συζητήσουμε για τις δασικές πυρκαγιές

Νικολέτα Πανδή
09 Μαΐου 2016 / 20:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε αυστηρό και επιτακτικό τόνο απευθύνεται προς τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και παράγοντες η αντιπεριφερειάρχις της Π.Ε. Κερκύρας, Ν. Πανδή ώστε να συνέλθει το αρμόδιο Όργανο και να σχεδιάσει τη δράση του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και των κινδύνων της.

Σε εκτέλεση του σχετικού εγγράφου και δεδομένου ότι πολλές εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, αν και κλήθηκαν εγκαίρως με το υπ΄αρ.οικ.31946/12981/12-4-2016 έγγραφό μας, δεν προσήλθαν στην συνεδρίαση τις 22-4-2016 με αποτέλεσμα να μη υπάρχει η προβλεπόμενη απαρτία και συνεπώς να αναβληθεί, σας προσκαλούμε - εκ νέου- σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) την TETAΡTH 11 MAΪΟΥ 2016 και ώρα 10.00 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, οδός Σαμάρα 13 Κέρκυρα, με κύριο θέμα:
Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών.
Παρακαλούνται, όλοι οι καθ’ οιονδήποτε τρόπον εμπλεκόμενοι , όπως επιδείξουν το επιβεβλημένο ενδιαφέρον, ώστε αυτή να αποβεί επωφελής και να αποτελέσει καλή ευκαιρία για μελέτη, επανέλεγχο, επικαιροποίηση και τυχόν απαιτούμενες βελτιώσεις των Σχεδίων, που εφαρμόζονται σε περιπτώσεις εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών.
Σε περίπτωση που κάποιοι από τους προσκεκλημένους δεν δύνανται να προσέλθουν, παρακαλούνται να το γνωστοποιήσουν στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και να ενημερώσουν τους αναπληρωτές τους.