Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεδριάζει η Ν.Ε. Κέρκυρας, στη σκιά της καταιγίδας εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ

Νικολέτα Πανδή
24 Οκτωβρίου 2023 / 16:48

Ήδη αποχώρησε η Νικολέτα Πανδή: «Αδιαμεσολάβητα, αυτοδιαγράφομαι!»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εξελίξεις και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν τα γεγονότα της Αθήνας, με πολλά στελέχη να είναι έτοιμα να αποχωρήσουν από το κόμμα τις επόμενες μέρες.

Συνεδριάζει αύριο το απόγευμα στις 7.00 μ.μ. η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με βασικό θέμα την εκτίμηση των αποτελεσμάτων στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Η συνεδρίαση όμως του τοπικού πολιτικού οργάνου του κόμματος θα γίνει στη σκιά των γενικότερων εξελίξεων στο ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η “Ομπρέλα” και τη διαγραφή από τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη σειράς στελεχών που διατύπωσαν ανοιχτά την αντίθεση τους.

Οι γενικότερες εξελίξεις δεν άφησαν ανεπηρέαστη την τοπική οργάνωση. Ήδη η πρώην αντιπεριφερειάρχης Νικολέτα Πανδή και υποψήφια βουλευτής με το τοπικό ψηφοδέλτιο του κόμματος ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το κόμμα με μια λιτή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Φ/Β.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλα μέλη της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής που περιμένουν τις κεντρικές εξελίξεις προκειμένου να ανακοινώσουν τις δικές τους αποφάσεις.

Πηγή: ΕΡΤ