Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα ενημέρωσης για Πυροπροστασία και Διαχείριση Πυρκαγιών στις 31/7

ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
27 Ιουλίου 2024 / 11:27
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η SiLICON Urban Ecosystem διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Πυροπροστασία και Διαχείριση Πυρκαγιών», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, 18:00-20:00 στις εγκαταστάσεις της, Δονάτου Δημουλίτσα 19.

Η εκδήλωση αυτή έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, των τοπικών αρχών και των επαγγελματιών του χώρου σχετικά με τις σύγχρονες πρακτικές πυροπροστασίας και τη διαχείριση πυρκαγιών. Με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ομιλητών από το Πυροσβεστικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας, θα παρουσιαστούν θέματα όπως:

• Πρόληψη και μέτρα πυροπροστασίας

• Διαχείριση έκτακτων περιστατικών πυρκαγιάς

• Χρήση νέων τεχνολογιών στην ανίχνευση και την κατάσβεση πυρκαγιών

• Συντονισμός και συνεργασία μεταξύ φορέων σε περιπτώσεις κρίσης

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.silicon.com.gr ή στο τηλέφωνο 2661141357 ή μέσω email στο [email protected].

ΦΩΤΟ@ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.