Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας για το κυκλοφοριακό: Αποφασίζουν χωρίς εμάς για εμάς!

κυκλοφοριακό
19 Ιουλίου 2017 / 15:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για τις ζωές μας, χωρίς να ζητήσουν την απόψή μας, διαμαρτύρεται η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ιονίων Νήσων για τις επικείμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Τσερεμής αναφέρει: «Με έκπληξη διαβάσαμε στις κερκυραϊκές εφημερίδες τις απόψεις του Δήμαρχου Κερκυραίων για την Παλιά Πόλη και το κυκλοφοριακό.

Εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την αγανάκτηση μας διότι ο κύριος Δήμαρχος αφ ενός μεν δεν αφουγκράστηκε τις ανάγκες τόσο των κατοίκων, όσο και των επαγγελματιών της Πόλης μας, αφ ετέρου δεν άκουσε τις απόψεις μας.
Επί τρία σχεδόν χρόνια του ζητάμε να περάσει σε διαβούλευση το Κυκλοφοριακό. Αντί για αυτό παίρνει με τους συμβούλους του σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που επιφέρουν σημαντικότατες οικονομικές ανακατατάξεις.

Αυτά χωρίς μελέτες οικονομικών επιπτώσεων και χωρίς να λάβει υπόψη του τις ΖΩΕΣ μας και τις ΖΩΕΣ των οικογενειών μας, αλλά και τις ΖΩΕΣ των οικογενειών των εργαζομένων στις επιχειρήσεις μας. Είναι βέβαιο ότι δεν μπήκε καν στο κόπο να ρωτήσει την άποψη των κατοίκων της Πόλης, αφού το ίδιο έχει κάνει και για τα σκουπίδια και το Τεμπλόνι, για την Λευκίμμη -την κόκκινη γραμμή του-, για την βρωμιά και την εγκατάλειψη της πόλης και των μνημείων.

Η πόλη σήμερα βρίσκεται σε βαθειά παρακμή με δική σας καθαρά ευθύνη κύριε Δήμαρχε και πόλεις που άλλοτε βλέπαμε ως υποβαθμισμένες σήμερα τις βλέπουμε πρότυπο (Τρίκαλα ) είναι αλήθεια κρίμα !!!
Κύριε Δήμαρχε δεν είναι η δουλειά σας,  είπατε ψέματα στους Κερκυραίους. Ζητάμε την άμεση παραίτησή σας μήπως και διασώσουμε ότι προλάβουμε».