Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

"Φεγγάρι-Έρωτας και μουσική" στο Παλαιό Φρούριο

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ "ΟΜΟΝΟΙΑ"
13 Αυγούστου 2024 / 12:25

Φεγγάρι, Έρωτας και Μουσική από το Γιώργο Θεοφάνους το Γιώργο Κατσαρό, τη Κλειώ Δενάρδου και τη Φιλαρμονική Γαστουρίου!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μια μοναδική συνεργασία με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, θα ολοκληρωθούν οι εκπληκτικές φετινές καλοκαιρινές παραστάσεις της Φιλαρμονικής Γαστουρίου "Όμόνοια" με τίτλο Φεγγάρι-Έρωτας και μουσική. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου στις 21.15 στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη Κέρκυρα, είναι ο συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού τραγουδιού με τα τραγούδια του να γίνονται αλλεπάλληλα χρυσά και πλατινένια μέσα από τη δισκογραφία ερμηνευμένα από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου των Πασχάλη Τερζή, Αντώνη Ρέμου, Γιάννη Πάριου, Νατάσας Θεοδωρίδου, Χαρούλας Αλεξίου, Μαρινέλλα κ.α)  συμπράττει με το κορυφαίο Έλληνα σαξοφωνίστα, με συμμετοχή σε ρόλο έκπληξη που ποτέ ως τώρα δεν έχει εμφανιστεί, Γιώργο Κατσαρό και πλαισιώνεται από τη μοναδική στο είδος της φιλαρμονική ‘Ομόνοια’ Γαστουρίου στη πιο ερωτική συναυλία του φετινού καλοκαιριού!

Η Κλειώ Δενάρδου με την ανεπανάληπτη βελούδινη φωνή της και 2 καταξιωμένες φωνές ο Νίκος Παπουτσής και η Κερκυραία Όλγα Βενετσιάνου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια των 2 συνθετών ενώ θα συμμετάσχουν η χορωδία Ευρωπούλων Ιωάννης Καποδίστριας και οι σχολικές χορωδίες του 4ου γυμνασίου του μουσικού σχολείου Κέρκυρας προετοιμασμένες από την Έλλη Καρύδη  και τα χαμόγελα του Μον Ρεπό προετοιμασμένα από την Αγάθη Κοσκινά  δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα σε αυτή τη σύμπραξη των σχεδόν 250 συμμετεχόντων!

Το πρόγραμμα της παράστασης που την καλλιτεχνική της επιμέλεια έχει ο Νίκος Δημητρόπουλος και θα διευθύνει ο αρχιμουσικός της φιλαρμονικής  Ομόνοιας Γαστουρίου Σπύρος Ράλλης περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις που υπό το φως του Αυγουστιάτικου ολόγεμου φεγγαριού θα δημιουργήσουν μια σπάνια καλλιτεχνική ατμόσφαιρα.

Προπώληση εισιτηρίων από Τρίτη 13/8 στα καταστήματα κορνίζα στη πλατεία Γεωργάκη και στη Speedex courier στις Κουλίνες με όλα τα έσοδα να προορίζονται για την ενίσχυση των δωρεάν σχολών μαθητείας της φιλαρμονικής Ομόνοια.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ