Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επανεκλογή Περικλή Κατσαρού στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κέρκυρας

Κατσαρός Περικλής
03 Μαρτίου 2020 / 11:27

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι με όρεξη, ενθουσιασμό, αλλά και προσήλωση στον στόχο της αναβάθμισης και ανάδειξης του κερκυραϊκού τουρισμού...», διαβεβαίωσε τα μέλη της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας ο Περικλής Κατσαρός, μετά την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να εργάζεται, από τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, με όρεξη, ενθουσιασμό και προσήλωση στον στόχο της αναβάθμισης και ανάδειξης του κερκυραϊκού τουρισμού, έδωσε -αμέσως μετά την επανεκλογή του- ο Περικλής Κατσαρός.

Ο Περικλής Κατσαρός παραμένει στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της Ο.Ε.Τ.Κ. Κέρκυρας, μετά τις αρχαιρεσίες της 27ης Φεβρουαρίου, αλλά και τη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τη συγκρότησή του σε σώμα, ως εξής:
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΙΡΙΜΙΑΓΚΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
  • ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΙΚΑΛΕΦ ΣΠΥΡΟΣ
  • ΤΑΜΙΑΣ: ΘΕΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  • ΕΦΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΤΣΙΩΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
  • ΜΕΛΗ: ΡΕΓΓΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ- ΝΕΟΦΥΤΟΣ / ΚΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ / ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου από την Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας (Ο.Ε.Τ.Κ.Κ.), «ο πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τα νέα μέλη του Δ.Σ. για την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, τους διαβεβαίωσε  ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με όρεξη και ενθουσιασμό, αλλά και προσήλωση στον επιδιωκόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση και την ανάδειξη του κερκυραϊκού τουρισμού και του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων ειδικότερα.

Επίσης έθεσε σαν βασικό στόχο του νέου διοικητικού συμβουλίου την συσπείρωση παλιών και νέων μελών στα σωματεία, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η φωνή της ομοσπονδίας».