Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοπή Πίτας της Λέσχης Lions Kerkyra (photos)

Lions Kerkyra
25 Φεβρουαρίου 2023 / 13:08

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα. Μερόπη Υδραίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Λέσχη Lions Kerkyra ενημέρωσε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας τη Δευτέρα 20/02. Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα. Μερόπη Υδραίου καθώς και το Δ.Σ. και μέλη της λέσχης.



Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος, Lions Κατσιμπέλη Άβη, η όποια αρχικά ευχαρίστησε την Δήμαρχο για την παρουσία της και στη συνέχεια μαζί με μέλη του Δ.Σ. παρουσιάστηκε το έργο που έχει παραχθεί στη μέχρι τώρα Λαιονικη χρονιά καθώς και αναφέρθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις  που θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον.



Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε η Δήμαρχος κα. Μερόπη Υδραίου, όπου ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια στο έργο της Λέσχης και δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου ώστε να  παραχθεί ακόμη μεγαλύτερο φιλανθρωπικό έργο και άρα να ωφεληθούν ακόμη  περισσότεροι συνάνθρωποι .

Πολύ ενδιαφέρον ήταν και ο χαιρετισμός που απεύθυνε ο πρόεδρος της Λέσχης ‘’Γλυκιά Κέρκυρα’’, κ. Χονδρογιάννης, όπου ενημέρωσε τα μέλη για θέματα γύρω από την συν διοργάνωση  που ετοιμάζει η Λέσχη Lions  Kerkyra με τον Σύλλογο .