Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Γιάνης Βαρουφάκης, με γεμάτη την ατζέντα της Δευτέρας (videos - photos)

Βαρουφάκης Γιάνης
12 Ιουλίου 2020 / 22:19

Στο νησί των Φαιάκων έφτασε αργά το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουλίου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης - Συνάντηση εργασίας απόψε στους Λιαπάδες - Σειρά συναντήσεων και εκδήλωση τη Δευτέρα (13/7)

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στην Κέρκυρα βρίσκεται από σήμερα, Κυριακή 12 Ιουλίου, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος θα έχει αύριο, Δευτέρα 13 του μηνός, σειρά από επαφές και συναντήσεις, ενώ θα πραγματοποιήσει και ανοιχτή εκδήλωση προκειμένου να επικοινωνήσει το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής του κόμματός του.







Ο Γιάνης Βαρουφάκης πρόλαβε να επισκεφθεί απόψε τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας και τη Φ/Ε «Μάντζαρος», μαζί με την Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα (σ.σ.νωρίτερα εκείνη είχε επισκεφθεί και την Φ/Ε «Καποδίστριας»), ενώ στις 21:30 ήταν προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τοπικά στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματός του, στους Λιαπάδες.








Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 μάλιστα, από κερκυραϊκού εδάφους κατηγόρησε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για ξεπούλημα και πλιάτσικο, αναφερόμενος αυτή τη φορά στο παράδειγμα του Ερημίτη και την επένδυση της NCH Capital.








Αύριο, Δευτέρα 13 Ιουλίου, ο Γιάνης Βαρουφάκης στις 09:00 θα επισκεφθεί τον Χ.Υ.Τ.Α. Τεμπλονίου προκειμένου να ενημερωθεί και συζητήσει με τους κατοίκους για το μεγάλο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί.

Στις 10.30 θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και θα έχει συνάντηση εργασίας, τόσο με την διοίκηση του νοσοκομείου, όσο και με τα σωματεία των γιατρών και των εργαζομένων.

Στις 18.00 ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και οι βουλευτές που τον συνοδεύουν (Σακοράφα, Μπακαδήμα και Απατζίδη) θα έχουν σειρά επαφών και συνεργασία στην Ιόνιο βουλή με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Κέρκυρας, για τα τοπικά θέματα και προβλήματα.