Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με το μισό υπουργικό του συμβούλιο στην Κέρκυρα ο Κυρ. Μητσοτάκης

Πρωθυπουργός
08 Ιουλίου 2020 / 14:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πλήθος υπουργών θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Κέρκυρα το Σάββατο 11 Ιουλίου.

Όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, το κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται από τους Υπουργούς: Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, Υγείας Βασίλη Κικίλια, Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση (αρμόδιο για τα ζητήματα εμπορίου), τον ΓΓ του Υπουργείου Περιβάλλοντος (αρμόδιο για την Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων) Μανώλη Γραφάκο, χωρίς να αποκλείεται και η - τελευταία στιγμή - παρουσία και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων.

«Τα μέλη της κυβέρνησης θα έχουν σειρά επισκέψεων και συναντήσεις με τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, με στόχο την ουσιαστική - από κοντά - ενημέρωση για τα ανοιχτά ζητήματα της Κέρκυρας και των νησιών μας, τον προγραμματισμό μας για τα έργα υποδομής και βεβαίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία των νησιών μας που πλήττεται από την πανδημία.
Σημαντική θα είναι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο στην Κέρκυρα»,
αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στ. Γκίκας.

Εκτός από τις επιμέρους συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η εκδήλωση των εγκαινίων των εργασιών της NCH Capital στον Ερημίτη της Κασσιόπης.