Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

MCS κρουαζιέρες, δεμένα τουλάχιστον έως 31 Ιουλίου 2020

κρουαζιέρες
06 Ιουνίου 2020 / 17:17

Η MSC Cruises ανακοίνωσε ότι επεκτείνει περαιτέρω την προσωρινή παύση λειτουργίας των κρουαζιερόπλοιων σε όλο της τον στόλο έως τις 31 Ιουλίου 2020.

ΓΕΝΕΥΗ. Παρουσιάζοντας διεξοδικά αυτήν την περίοδο, το σχέδιο κρουαζιερών του 2021, αποκαλύπτονται οι προγραμματισμοί της ελβετικής εταιρείας.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο ceo Gianni Onorato, Διευθύνων Σύμβουλος, MSC Cruises, δήλωσε μεταξύ των άλλων: «Ενώ πήραμε τη δύσκολη απόφαση να επεκτείνουμε περαιτέρω τη διακοπή της λειτουργίας όλων των πλοίων μας, είναι σημαντικό να κοιτάξουμε και μπροστά καθώς γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας ονειρεύονται ταξίδια και θέλουν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους για το επόμενο έτος. Για αυτόν τον λόγο, επιβεβαιώσαμε το πρόγραμμα Μαρτίου - Νοεμβρίου 2021. "
 
Στο μεταξύ
 
«Βραχυπρόθεσμα», πρόσθεσε ο Onorato, «Τα πλοία μας θα επιστρέψουν μόνο όταν ο χρόνος είναι σωστός, σε φάσεις και ανά περιοχή, και μετά από καθοδήγηση από τις αρμόδιες εθνικές και διεθνείς υγειονομικές και άλλες ρυθμιστικές αρχές και την υποστήριξη με πρωτόκολλο ειδικά επικεντρωμένο στην υγεία και την ασφάλεια, το οποίο θα ανακοινώσουμε σύντομα. Με αυτόν τον τρόπο, σταδιακά, όλα τα πλοία μας θα επιστρέψουν στη θάλασσα από τότε έως τις αρχές της σεζόν το καλοκαίρι του 2021. "
 
Προορισμός Κέρκυρα
 
Ανάμεσα στις κρουαζιέρες για το καλοκαίρι του 2021, το MSC Lirica θα αποπλέει από τη Βενετία αλλά και από την Τεργέστη με ένα δρομολόγιο Zadar, Dubrovnik και Split στην Κροατία. Κότορ, Μαυροβούνιο και Κέρκυρα στην Ελλάδα. Επιπλέον, οι MSC Musica, MSC Orchestra, MSC Opera και MSC Sinfonia, θα προσφέρουν επτά διανυκτερεύσεις που θα αναχωρούν επίσης από τη Βενετία για τα ελληνικά νησιά, το Μαυροβούνιο και την Κροατία.