Συνεδριάζουν τα συντονιστικά της Περιφέρειας για αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού

Συνεδριάζουν τα συντονιστικά της Περιφέρειας για αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας e:Presence.gov.gr έχει προσκαλέσει η Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων τα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

30
Μαρτίου / 2020

Συμμετέχουν Αρμόδιοι της Περιφερειακής Αρχής, αρμόδιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και των υπηρεσιών της Περιφέρειας, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό Σώμα, Ανώτατη Διοίκηση Φρουράς, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ.
Από ώρα 10 πμ εως 12 μεσημέρι συνεδριάζουν τα όργανα Κέρκυρας και Ζακύνθου, ενώ από ώρα 12 έως 14 μμ θα συνεδριάσουν τα όργανα Κεφαλληνίας Ιθάκης και Λευκάδας.
Το θέμα των συνεδριάσεων είναι οι εξελίξεις στην εξάπλωση και αντιμετώπιση του κορονοϊού, οι αρμοδιότητες της Περιφέρειας, των Οργάνων και Φορέων και οι σχέσεις με την τις Δημοτικές Αρχές και με την κυβέρνηση στην εκστρατεία αντιμετώπισης του κορονοϊού.
Θα συζητηθούν επίσης οι ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οι δυνατότητες συνεργασίας ενώ θα γίνει αποτίμηση της σημερινής κατάστασης εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων