Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Υπερβολικό να κλείσει η Λαϊκή - Μείωση 70% στον τζίρο μας»

Λαϊκή Αγορά
21 Μαρτίου 2020 / 10:00

Αίτημα του Σωματείου Λαϊκής Αγοράς Κέρκυρας προς τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων να μην ανασταλεί από Δευτέρα η λειτουργία των καταστημάτων στη λαϊκή από τη στιγμή που λειτουργούν τα super markets

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Να μην ανασταλεί η λειτουργία  των καταστημάτων της Λαϊκής ζήτησε το Σωματείο Λαϊκής Αγοράς Κέρκυρας στη συνάντηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου με αντιπροσωπεία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων.

Η πρόεδρος του Σωματείου, Ελευθερία Μπούκη, υποστήριξε στον εκπρόσωπο του Δήμου, Σπύρου Μωραΐτη, πως δεδομένου ότι λειτουργεί μόνο το 50% των καταστημάτων, να μην ανασταλεί από Δευτέρα η λειτουργία καμίας επιχείρησης, αλλά ν' ανοίξει ο χώρος προκειμένου να καλυφθεί και η απόσταση των 5μ που ορίζει η κυβέρνηση

«Θεωρούμε υπερβολικό να κλείσει η λαϊκή αγορά από τη στιγμή που λειτουργούν τα super market. Η λαϊκή αγορά έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα και ακολουθεί πιστά της οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα της κυβέρνησης. το διάστημα αυτό έχει δει μείωση του τζίρου μεταξύ 60-70%» τόνισε η Ελευθερία Μπούκη.

Από την πλευρά του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, ο Σπύρος Μωραΐτης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος συντονισμού & ελέγχου του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει άμεσα την πρόταση του Σωματείου στην Δήμαρχο, Μερόπη Υδραίου, η οποία θ' αποφασίσει στο αίτημά τους.