Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προσφορά αγάπης από τον Ο.Λ.ΚΕ. σε Ορφανοτροφείο & Γηροκομείο Κέρκυρας

Ο.Λ.ΚΕ.
23 Ιανουαρίου 2020 / 15:13

Δωρεά χρήσιμου εξοπλισμού από τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας στα δύο Αγαθοεργή Ιδρύματα του νησιού, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Αντιπροσωπεία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας αποτελούμενη από την Διευθύντρια, Βάσω Μαρτζούκου και το μέλος του Δ.Σ του Ο.Λ.ΚΕ., Δημήτρη Απέργη, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επισκέφθηκε την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου το Γηροκομείο-Πτωχοκομείο και το Ορφανοτροφείο της Κέρκυρας, όπου παρέδωσαν σημαντικό εξοπλισμό και άλλα είδη για τις ανάγκες των  Αγαθοεργών Ιδρυμάτων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ο.Λ.ΚΕ:

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού υλοποιώντας το πρόγραμμα δράσης του 2020 προσέφεραν τρία κλιματιστικά μηχανήματα προς εγκατάσταση στους χώρους του Γηροκομείου-Πτωχοκομείου και παραδοσιακά προϊόντα στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, που φιλοξενούνται εκεί.

Στη συνέχεια είχαν τη μεγάλη χαρά να παραδώσουν στο Ορφανοτροφείο έναν μεγάλο καταψύκτη και άλλες ηλεκτρικές συσκευές για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών οι οποίες μαζί με τα παιχνίδια που προσφέρθηκαν στα παιδιά θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη μαζί με την στήριξη όλων μας βέβαια.



Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης δομών με κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο.

Η προσφορά στα Αδελφάτα της Κέρκυρας έχει μεγάλη αξία γιατί μπορεί κανείς να δει από κοντά στα πρόσωπα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και των παιδιών “ζωγραφισμένη” την Αγάπη ως ανταπόδοση κάθε καλής πράξης.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στις Διευθύνσεις και το Προσωπικό των δύο Αγαθοεργών Ιδρυμάτων για το έργο που προσφέρουν και τη συνεργασία τους με τον Ο.Λ.ΚΕ.