Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά 30 πινάκων της Αντωνίας Αρμένη στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Δωρεά
21 Nov 2023 / 16:15

Η εικαστικός επισκέφθηκε τη Διοικήτρια Μαντώ Εγγλεζοπούλου μαζί με τη Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. 30 πίνακες με παιδικά σχέδια που θα τοποθετηθούν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας παρέδωσε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου μαζί με την εικαστικό Αντωνία Αρμένη στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι πίνακες, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ, αποτελούν δημιουργία της κ. Αρμένη η οποία εξέφρασε στην Διοικήτρια του Νοσοκομείου τη χαρά της για την αποδοχή αυτής της δωρεάς.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος συνεχάρη την κ. Αρμένη για την προσφορά αυτή επισημαίνοντας ότι «αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση η θέληση προσφοράς και η ευαισθησία και το ενδιαφέρον που εμπεριέχεται σε τέτοιου είδους πράξεις που αλλάζουν το περιβάλλον που νοσηλεύονται τα παιδιά στο Νοσοκομείο μας».

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου ευχαρίστησε τόσο την κ. Αρμένη όσο και τη Δήμαρχο για το ενδιαφέρον τους δηλώνοντας ότι τέτοιες ενέργειες συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε οι συνθήκες νοσηλείας των παιδιών να είναι κατά το δυνατόν πιο εύκολες.