Ικανοποιημένοι οι προπονητές ποδοσφαίρου από τον νέο Κανονισμό

Ικανοποιημένοι οι προπονητές ποδοσφαίρου από τον νέο Κανονισμό

Ο πρόεδρος και ο γ.γ. του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κερκύρας, Γ. Χονδρογιάννης και Μπάμπης Αρβανιτάκης. ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν θα ήταν δεσμευτική η εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης του Κανονισμού εκ μέρους της ΕΠΣ Κέρκυρας εάν στο Νομό δεν υπήρχε αναγνωρισμένος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου, ανακοινώνει το δ.σ.

15
Aυγούστου / 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Δ.Σ. του ΣΠΠ ΚΕΡΚΥΡΑΣ συνεδρίασε την Τρίτη 13-8-2019 με αφορμή τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ και επισημαίνει ότι:

  • Ο Κανονισμός κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση εξασφαλίζοντας, με την υποχρεωτική πρόσληψη προπονητών σε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, τόσο την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου όσο και τα επαγγελματικά δικαιώματα των συναδέλφων.
  • Αναδεικνύει το έργο των συναδέλφων προπονητών τμημάτων υποδομών αναβαθμίζοντας παράλληλα τις γνώσεις τους με την υποχρεωτική παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της ΕΠΟ με τη συνεργασία των κατά τόπους Συνδέσμων Προπονητών και των οικείων ΕΠΣ.
  • Δεν θα ήταν δεσμευτική η εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης του Κανονισμού εκ μέρους της ΕΠΣ Κέρκυρας εάν στο Νομό μας δεν υπήρχε αναγνωρισμένος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου.
  • Οι συνάδελφοι να προμηθευτούν άμεσα την Ταυτότητα τριετίας καταθέτοντας στη Γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Τέλος το Δ.Σ. θα επιδιώξει συνάντηση με το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας με θέματα την εφαρμογή του Κανονισμού Προπονητών και την έναρξη των διοργανώσεων της Ένωσης.