Σε workshop για την κυκλική οικονομία, ο Σπύρος Νεράντζης

Σε workshop για την κυκλική οικονομία, ο Σπύρος Νεράντζης

ΚΕΡΚΥΡΑ. O εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΣΕΠ Όλοι μαζί για το περιβάλλον της Κέρκυρας και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Η Κέρκυρα ψηλά» Σπύρος Νεράντζης

12
Ιουνίου / 2019

έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει στις εργασίες του Workshop με τίτλο·«ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2020: ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στην Αθήνα στο  1ο Πανευρωπαϊκά «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης».
Το Workshop διοργανώνεται από το Εθνικό Συλλογικό  Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών και θα συμμετάσχουν τόσο Εκπρόσωποι Κομμάτων, όσο και Εκπρόσωποι της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και των Επιχειρήσεων.
Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Καθώς η χώρα μας συγκαταλέγεται στις 5 τελευταίες ώρες τις Ε.Ε. με ποσοστό ανακύκλωσης μικρότερο του 20%, όταν ο εθνικός στόχος ανακύκλωσης για το έτος 2020 είναι 50% αλλά και λόγω της γνωστής επείγουσας και κρίσιμης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Κέρκυρα, η συμμετοχή του κ.Νεράντζη κρίθηκε επιβεβλημένη.
Κατόπιν αυτού, στην πρόσκληση της νέας δημάρχου κ. Μερόπης Υδραίου για συζήτηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων, που έχει ορισθεί για την ίδια ημέρα και ώρα, θα ανταποκριθεί πρόθυμα ο κ. Πάνος Βαρούχας και θα εκπροσωπήσει τον συνδυασμό».
 
Κέρκυρα 12.06.2019
Σπύρος Νεράντζης
Πρόεδρος Δ.Ε.