Ενημέρωση από την «Κερκυραϊκή Συμμαχία» του Γ. Καρύδη για το πρόγραμμα LEADER

Ενημέρωση από την «Κερκυραϊκή Συμμαχία» του Γ. Καρύδη για το πρόγραμμα LEADER

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με πρωτοβουλία της δημοτικής Παράταξης «Κερκυραϊκή Συμμαχία» έγινε στη Δ.Ε. Αχιλλείων ενημέρωση για το πρόγραμμα CLLD/ Leader 2014-2020 «Βασικές υπηρεσίες και ανάπλαση χωριών».

19
Απριλίου / 2019

Στη συνάντηση συμμετείχαν Πρόεδροι Κοινοτήτων και εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων επτά κοινοτήτων της Δ.Ε Αχιλλείων. Η παρουσίαση έγινε από τον Νικόλαο Μάμαλο, οικονομολόγο. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και αποφασίστηκε να καταβληθεί προσπάθεια ώστε να υποβληθούν προτάσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και στην αναβάθμιση των υποδομών στα χωριά μας.
Αποφασίστηκε να ενημερωθούν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου  Κέρκυρας και όσων περισσότερων Φορέων αυτών είναι εφικτό για την ύπαρξη του εν λόγω Προγράμματος.  Δεδομένου δε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του Προγράμματος είναι η 31/5/2019, να διεκδικήσουν από το Δήμο γρήγορες διαδικασίες έκδοσης Πιστοποιητικών και λοιπών δικαιολογητικών. Παράλληλα να ζητήσουν από την ΑΝΙΟΝ περισσότερες πληροφορίες, επεξηγήσεις και τεχνική υποστήριξη.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία» θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια νομική ή σύνταξης του φακέλου της αίτησης: «Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν και θα είμαστε δίπλα σε όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί. Διεκδικούμε μία Κέρκυρα συνεργασίας και δημιουργίας με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Νικόλαο Μάμαλο, οικονομολόγο στο τηλ. 6973538807»


Κέρκυρα 19-04-2019
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γιώργος Καρύδης 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ