Κέρδισε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα η Ρωμαίου

Κέρδισε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα η Ρωμαίου

ΧΑΝΙΑ. Μεγάλο άλμα και ρεκόρ η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στα Βενιζέλεια... πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Ε/Ν, ενώ στους ίδιους αγώνες ο Παναγιώτης Ματζουρογιάννης με νέο ρεκόρ πέρασε το όριο και πάει Πανευρωπαϊκό..

06
Ιουνίου / 2016

Εξαιρετική επίδοση από την Κωνσταντίνα Ρωμαίου το Σάββατο στα Βενιζέλεια, η οποία με 13.33μ. (+1.0) έπιασε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων που θα γίνει στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας και έκανε και μεγάλο ατομικό ρεκόρ, ενώ είχε δυο ακόμα καλά άλματα στο 13.15μ. και 13.27μ. κι ήταν 1η στην κατάταξη,
Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού βελτίωσε το 13.15μ. που έχει από πέρσι, ενώ πέτυχε και το όριο για την Πολωνία (ήταν 13.10μ.). Με την επίδοση αυτή, η 19χρονη Κωνσταντίνα είναι αυτή τη στιγμή η 2η καλύτερη νεανίδα στην Ευρώπη πίσω από τη Λευκορωσίδα Βιολέτα Σκβάρτσοβα που έχει πηδήξει 13.45μ. και μαζί με τη Γαλλίδα Γιανίς Νταβίντ που έχει κάνει επίσης 13.30μ. Στην παγκόσμια κατάταξη, η Ρωμαίου είναι στην 8η θέση. Να σημειώσουμε ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πάει και ο Νίκος Νεράτζης, ο άλτης του επί κοντώ που έχει περάσει αρκετές φορές φέτος το όριο (5.10μ.) έχει κάνει 5.20μ. το Φλεβάρη στην Κωνσταντινούπολη. 
Επίσης στα Βενιζέλεια ο Παναγιώτης Ματζουρογιάννης που είναι στην κατηγορία  παίδων πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις μήκος με επίδοση 7.43μ. και πέρασε το όριο (είναι 7.20μ.) για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων που θα γίνει στην Τυφλίδα...  μεγάλο άλμα σπουδαία διάκριση για τον κερκυραίο άλτη που στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει πανέτοιμος, ήταν 3ος στη γενική κατάταξη.
Στα Βενιζέλεια ήταν και ο Δημήτρης Μονόπωλης  ο οποίος με (μακριά από τις επιδόσεις του, φανερά κουρασμένος από προετοιμασία) 15.36μ.  στο τριπλούν πήρε την 8η θέση
Ο  προπονητής των μεγάλων διακρίσεων Παύλος Σκορδίλης είναι αυτός που αξίζει εξ ίσου συγχαρητήρια με «τα παιδιά του». 

Σπύρος Πίκουλας