Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο βουλευτής της ΝΔ Β. Οικονόμου στις δομές Υγείας της Κέρκυρας (video-photos)

ΝΔ
01 Μαρτίου 2018 / 08:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων και επαφών στα Ιόνια Νησιά, ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου βρίσκεται και πάλι στην Κέρκυρα.

Σήμερα επισκέπτεται τις δομές Υγείας του Νομού, ξεκινώντας από το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας (πρώην ΙΚΑ) και συνεχίζοντας στο Γενικό Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου. Ο βουλευτής συνοδεύεται από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σταμάτη Λυκούρη, πρώην βουλευτή της ΝΔ Στέφανο Γκίκα, τον πρόεδρο ΔΗΜ.ΤΟ. Βόρειας Κέρκυρας Νίκο Χειρδάρη, τον πρώην περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου και άλλους πολιτευτές του κόμματος .








Στέφανος Γκίκας, πρώην βουλευτής της ΝΔ


Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του βουλευτή στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή Φοίβο Κακαβίτσα και τον αντιπρόεδρο του ΔΣ Γιάννη Ζήκο


Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τους γιατρούς του Νοσοκομείου

Το απόγευμα ο Βασίλης Οικονόμου προγραμματίζει συναντήσεις με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο.
Στις 18:00 θα παραχωρήσει  συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ενώ στις
19:30 θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση για τον απολογισμό της επίσκεψης και τον προγραμματισμό του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κέρκυρας, που θα διεξαχθεί στις 16/4/2018.


Η  υγεία βρίσκεται στον πυρήνα  του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. 
Γι’ αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις και στα 128 δημόσια νοσοκομεία της χώρας.
Πρόθεση της ΝΔ είναι τον Απρίλιο να διοργανώσει τέσσερα Αναπτυξιακά Συνέδρια, ένα σε κάθε Νομό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε αυτά τα Αναπτυξιακά Συνέδρια θα αναπτυχθεί και θα οριστικοποιηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά.