Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βράδυ Δευτέρας η αναβληθείσα συναυλία Σπανουδάκη

Σπανουδάκης
08 Αυγούστου 2016 / 10:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απόψε το βράδυ στις 9 θα ξεκινήσει η συναυλία του Στ. Σπανουδάκη που δεν έγινε το βράδυ της Κυριακής λόγω καιρού.

Το δυνατό αλλά αναμενόμενο μπουρίνι, με δυνατό αέρα και λίγη βροχή σάρωσε την πόλη αλλά και τον χώρο της συναυλίας στο παλαιό φρούριο (φωτο) υποχρεώνοντας τους διοργανωτές σε αναβολή για το βράδυ της Δευτέρας (απόψε). Την συναυλία τως γνωστόν  διοργανώνει το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 300 χρόνων από το θαύμα του Αγίου με το οποίο έσωσε την Κέρκυρα από την Οθωμανική πολιορκία του 1716, θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Κέρκυρα, Λευκίμμη, Σιδάρι, Κανάλια) και των τριών Διενοριακών Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας (Μανδρακίνας, Ανεμόμυλου, Μαντουκιού) μέσω των οποίων 200 οικογένειες σε μηνιαία βάση και 200 άνθρωποι σε καθημερινή βάση εξασφαλίζουν τα προς το ζην και μία μερίδα φαγητό.

Σχετικά με τα εισιτήρια και την είσοδο


Από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας ανακοινώνεται ότι η διακοπείσα λόγω κακοκαιρίας συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη θα γίνει απόψε το βράδυ και ώρα 9 στο Παλαιό Φρούριο, δίπλα από το ναό του Αγίου Γεωργίου.
Η είσοδος θα γίνει με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου που ελέγχθηκε χθες.
Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν ήρθαν χθες, μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια στο χώρο της συναυλίας.
Από την Οργανωτική Επιτροπή έχει ληφθεί πρόνοια ώστε όσοι έχασαν το απόκομμα τους να ταυτοποιηθούν και να εισέλθουν στη συναυλία.