Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλο και μεγαλύτερο το ενδιαφέρον των δημοτών για οικιακούς κομποστοποιητές

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
17 Οκτωβρίου 2024 / 14:01

Σπ. Νεράντζης: «Έμπρακτα αποδεικνύουν οι συμπολίτες μας την παιδεία και την εκτίμησή τους - Επόμενη διανομή την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ). Η δεύτερη δωρεάν διάθεση οικιακών κομποστοποιητών από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, την Τετάρτη 16/10/2024. Στο εξής, άλλες 265 οικογένειες θα συμμετέχουν ενεργά στη μείωση των οικιακών μας απορριμμάτων.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Νεράντζης, επισημαίνει: «Μετά την χθεσινή δράση, θέλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας. Εκτός από την ευαισθησία τους για το περιβάλλον, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και για τις άλλες αξίες που μας πρόσφεραν: Ευγένεια, παιδεία, κατανόηση, εκτίμηση. Αξίες και αρετές που μας γέμισαν ικανοποίηση.

Θέλουμε να σταθούμε επίσης στην ομάδα επικοινωνίας και εφαρμογής του προγράμματος της οικιακής κομποστοποίησης, μία ομάδα από νέους κυρίως ανθρώπους, εργαζόμενους στον Δήμο μας, με απίστευτη ενέργεια, χαμόγελο, διάθεση για εξυπηρέτηση, γνώση, υπομονή και πίστη σε αυτό που κάνουν.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά :

  • Την Αγγελική Μπαϊράμογλου, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση και την εκτέλεση όλης της δράσης.
  • Την Αμαλία Τσόνα, την Μαρία Τζιάλα, τον Νίκο Βασιλάκη, τον Ευτύχιο Βλαχόπουλο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Νίκο Αυλωνίτη.

Το ήθος και η προσφορά αυτών των ανθρώπων, συντέλεσαν στο να αναδειχτούν και όλες οι παραπάνω αξίες και αρετές των συμπολιτών μας. Ακόμα ένα από τα αυτονόητα της δημόσιας ζωής μας, γίνεται πράξη!»

Η επόμενη δωρεάν διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Αλυκές – δίπλα στον Βιολογικό), ώρες 8:00 – 15:00.

Κατ’ εξαίρεση, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, οι πολίτες μπορούν να παραλαμβάνουν κομποστοποιητές από τον χώρο των Τεχνικών Υπηρεσιών στην περιοχή του Αεροδρομίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26613-64612, 26610-32684.

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ