Κυριακή 06.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακαινίζονται τα ΚΕΠ του Κεντρικού Δήμου (photos)

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
02 Οκτωβρίου 2024 / 13:44
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η δράση για την αναβάθμιση των ΚΕΠ όλης της χώρας, περιλάμβανε την πλήρη ανακαίνιση, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακαινίζονται τα πέντε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με τις εργασίες να αναμένεται να κρατήσουν μερικούς μήνες.

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κατέστη δικαιούχος χρηματοδότησης ύψους 235.376,80 €, τον Οκτώβρη του 2022, στο πλαίσιο δράσης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η δράση για την αναβάθμιση των ΚΕΠ όλης της χώρας, περιλάμβανε την πλήρη ανακαίνιση, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών. Ο δήμος χρηματοδοτήθηκε για τρία υποέργα:

α) Προμήθεια Η/Υ, Εκτυπωτών και Tablets για την χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet  47.244,00 €

β)  Υλοποίηση Συστήματος διαχείρισης επισκεπτών & Προμήθεια tablets μέσω των οποίων θα διατίθεται εφαρμογή για την υπογραφή εγγράφων από τους εξυπηρετούμενους πολίτες καθώς και εφαρμογή αξιολόγησης  των παρεχόμενων υπηρεσιών 10.540,00 €

γ) Δράση για τις εργασίες ανακαίνισης των ΚΕΠ 177.592,80 €

Από το 2023, υλοποιήθηκε η προμήθεια του εξοπλισμού πληροφορικής, ο οποίος έχει τοποθετηθεί σε όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του δήμου.

ΦΩΤΟ@ ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.