Κυριακή 10.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών ΚΚΕ σε τράπεζες και λιμάνι

ΚΚΕ
18 Ιουνίου 2023 / 12:40

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, κλιμάκια του ΚΚΕ πραγματοποίησαν περιοδείες στα καταστήματα των τραπεζών σε όλη την πόλη της Κέρκυρας και στο λιμάνι του νησιού μας στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΚΕ). Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, κλιμάκια του ΚΚΕ πραγματοποίησαν περιοδείες στα καταστήματα των τραπεζών σε όλη την πόλη της Κέρκυρας και στο λιμάνι του νησιού μας στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας και του καλέσματος προς τους εργαζόμενους να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στα καταστήματα των τραπεζών περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Αλεξάνδρα Μπαλού και Γιάννης Πελάης. Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους τονίστηκε ότι ανεξάρτητα με το μείγμα πολιτικής που ακολουθούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις είτε η οικονομία βρίσκεται σε κρίση είτε σε ανάπτυξη, τις συνέπειες τις πληρώνουν ο εργαζόμενοι και ο λαός. Η κεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών τα προηγούμενα χρόνια συνοδεύτηκε από μεγάλες απώλειες για τους εργαζόμενους, με μείωση του αριθμού των τραπεζοϋπαλλήλων, των καταστημάτων με χαρακτηριστικό παράδειγμα και την Κέρκυρα, με μείωση δικαιωμάτων και εντατικοποίηση, νέα ένταση των πλειστηριασμών και των «κόκκινων δανείων».

Στα καράβια και στο λιμάνι της Κέρκυρας, περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Κουλούρη. Στη συζήτηση με τους ναυτεργάτες και τους άλλους εργαζόμενους επικράτησε το ζήτημα της εντατικοποίησης της εργασίας κατά την τουριστική σεζόν. Tο κλιμάκιο του ΚΚΕ τους κάλεσε να δυναμώσουν την πάλη τους με τους κομμουνιστές μέσα στους χώρους δουλειάς για καλύτερες συνθήκες εργασίας για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους. Να ενισχύσουν το ΚΚΕ και στις εκλογές, γυρνώντας την πλάτη σε όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν αλλά και στην επόμενη κυβέρνηση που θα συνεχίσει την αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί το κέρδος και αντιμετωπίζει ως κόστος τις ανάγκες των εργαζομένων.

Η ελπίδα για τους εργαζόμενους είναι να δυναμώσουν την κοινή τους πάλη απέναντι στην πολιτική που ενισχύει τους λίγους, να είναι δυνατός ο λαός και το Κόμμα του, το ΚΚΕ για να παλέψουμε με ακόμα καλύτερους όρους για τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

18/06/2023

ΦΩΤΟ@ΚΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ