Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Άγγελος Κουλούρης υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου

Άγγελος Κουλούρης
06 Ιουνίου 2023 / 12:52

Ο πολιτικός μηχανικός Άγγελος Κουλούρης ενώνει τις δυνάμεις του με τη Μερόπη Υδραίου και θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ). Ένας διακεκριμένος επιστήμονας της νέας γενιάς, ο πολιτικός μηχανικός  Άγγελος Κουλούρης ενώνει τις δυνάμεις του με τη Μερόπη Υδραίου και θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Άγγελος Κουλούρης πρόξενος της Νορβηγίας και πρώην Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στην Κέρκυρα, έχει υψηλή εξειδίκευση σε μελέτες Συγκοινωνιακών Έργων, Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις, Υποδομές Πεζών & ΑΜΕΑ και στον τομέα της οδικής ασφάλειας, έχοντας εκπονήσει σειρά μελετών συνεργαζόμενος με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου του Λονδίνου. Κατέχει διδακτορικό και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Kingston University-London, Faculty Of Engineering στο σχεδιασμό και  στη διοίκηση κατασκευαστικών έργων με χαρακτηριστικά αειφορίας και βιωσιμότητας.

Είναι ένας άνθρωπος με θετική σκέψη και διάθεση προσφοράς που θα βοηθήσει σημαντικά στο μεγάλο στοίχημα που θέτει η δημοτική αρχή της Μερόπης Υδραίου για τη νέα τετραετία: την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού με νέες, τολμηρές και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Με την υλοποίηση έργων που θα αλλάξουν το συγκοινωνιακό χάρτη και θα κάνουν την Κέρκυρα πιο όμορφη, ανθρώπινη και βιώσιμη.
«Θα συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της Μερόπης Υδραίου και της πραγματικά μεγάλης παράταξής της που αγκαλιάζει όσους έχουν διάθεση και δυνατότητα προσφοράς.
Η Μερόπη Υδραίου είναι η Δήμαρχος που ενώνει, ξέρει να αξιοποιεί όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, ξέρει να σχεδιάζει και να υλοποιεί.
Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλω και εγώ με τις προτάσεις και τις ιδέες μου αλλά και με μια απόλυτα ισχυρή θέληση να βοηθήσω τον τόπο μου» αναφέρει σε δήλωση του ο Άγγελος Κουλούρης.          

Από την πλευρά της, η κ.Μερόπη Υδραίου αναφέρει:
«Νέο αίμα αλλά και νέοι, ικανοί και καταξιωμένοι επιστήμονες ενισχύουν την προσπάθεια μας.
Στην Κέρκυρα της νέας εποχής δεν περισσεύει κανείς, στόχος μου είναι να κινητοποιήσω όλα τα ικανά μυαλά που διαθέτουμε, να έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στον τόπο τους, να υλοποιήσουν μαζί μας νέες και πρωτοποριακές ιδέες που κάνουν πιο όμορφη και ελκυστική την Κέρκυρα.
Η παράταξη μας δυναμώνει καθημερινά, θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές συμμετοχές που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική μας πορεία».