Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο καταγραφής ηλεκτρονικής τήρησης του σκορ στο κρίκετ

ΚΡΙΚΕΤ
17 Μαΐου 2023 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΛΟΚ θέλει να μπει στην ηλεκτρονική εποχή για τα καλά και η ανάγκη το σκορ σε όλους τους αγώνες να τηρούνται σε ηλεκτρονική μορφή χρειάζεται υποδομή σε έμψυχο και εκπαιδευμένο δυναμικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΛΟΚ θέλει να μπει στην ηλεκτρονική εποχή για τα καλά και η ανάγκη το σκορ σε όλους  τους αγώνες να τηρούνται σε ηλεκτρονική μορφή χρειάζεται υποδομή σε έμψυχο και εκπαιδευμένο δυναμικό. Αυτός είναι και ο λόγος όπου ενημερώνει με ανακοίνωσή της, ότι θα προχωρήσει σε σεμινάριο τήρησης σκορ σε ηλεκτρονική μορφή. Μια προσπάθεια ακόμη της Ομοσπονδίας να βελτιώσει τις υπηρεσίες της  που εντάσσεται στην προσπάθεια να φέρει στο χώρο του κρίκετ ακόμη περισσότερους ανθρώπους, πέραν των αθλητών και των αθλητριών, όπου και εκεί υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Το δελτίο τύπου
 
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ διοργανώνει σεμινάριο τήρησης σκορ σε ηλεκτρονική μορφή. Η ηλεκτρονική τήρηση του σκορ εντάσσεται στους αναπτυξιακούς στόχους της Ομοσπονδίας και της Ευρώπης στο πλαίσιο της υποχρεωτικότητας τήρησης του από την νέα αγωνιστική περίοδο .
Το σεμινάριο απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες  με  τυπικές γνώσεις του αθλήματος και  στοιχειώδη γνώση αγγλικών . Η Ομοσπονδία θα δώσει πιστοποιητικά  επιτυχούς παρακολούθησης. Το σεμινάριο θα επαναληφθεί 2-3  φορές με μέγιστο αριθμό 10 συμμετεχόντων ανά σεμινάριο. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση μετά τις υποβολές δήλωσης συμμετοχής.
Πληροφορίες: Γραμματεία Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ τηλ. 26610 36560»
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια