Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ στην προεκλογική συγκέντρωση στη Λευκίμμη

ΚΚΕ
15 Μαΐου 2023 / 16:04

Στην εκδήλωση μίλησαν οι Γιώργος Κουλούρης, Αλεξάνδρα Μπαλού και Γιάννης Πελάης, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νησί

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΚΕ). Το μήνυμα για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ μεταφέρθηκε και στη Λευκίμμη στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/05 στο Ποτάμι. Στην εκδήλωση μίλησαν οι Γιώργος Κουλούρης, Αλεξάνδρα Μπαλού και Γιάννης Πελάης, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νησί.
 
Στις ομιλίες τους ανέδειξαν ότι πρέπει ο λαός να σταθεί στο πλάι του ΚΚΕ ώστε μαζί να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Για να μην εγκλωβίσουν ξανά τον λαό στο κάλπικο ερώτημα «αν θα συνεχιστεί με τον Μητσοτάκη ή χωρίς τον Μητσοτάκη» η ίδια πολιτική μετά τις εκλογές που μαυρίζει τη ζωή μας, που θυσιάζει συνεχώς τις ανάγκες μας, για να κερδίζουν μια χούφτα όμιλοι.
 
Οι ομιλητές επεσήμαναν ότι μπορεί και πρέπει να ενισχυθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που δεσμεύεται να σταθεί απέναντι, να αντιπαλέψει τα αντιλαϊκά μέτρα που θα εφαρμοστούν την επόμενη μέρα, όποια κυβέρνηση και αν σχηματιστεί. Ο λαός, η εργατική τάξη, κάθε τίμιος αγωνιστής μπορεί να εμπιστευθεί το ΚΚΕ που δεν θα τα γυρίσει, δεν θα πει άλλα μόλις κλείσουν οι κάλπες.
 
Με την συσσωρευμένη πείρα από τις κυβερνήσεις όλων των προηγούμενων χρόνων πρέπει να βγουν συμπεράσματα και να αλλάξουμε σελίδα. Για να φέρουμε στο προσκήνιο τα δικά μας προβλήματα και να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας. 
 
Η θέση κάθε ανθρώπου που ασφυκτιά στο πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά και μας έχουν φτάσει στο σήμερα είναι στη μάχη δίπλα στο ΚΚΕ.
 
Για να κερδίσουμε όλοι μαζί τη ζωή που μας αξίζει, για να φοβίσουμε όλους αυτούς που τόσα χρόνια ληστεύουν τον λαό, για να κάνουμε την έκπληξη απέναντι σε όλους αυτούς που ετοιμάζονται να μας ξαναληστέψουν.
 
Χαράσσουμε το δικό μας δρόμο με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό.