Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού στη Βιέννη για το πρόγραμμα Erasmus+

Δημοτικό Σχολείο Ποταμού
09 Μαΐου 2023 / 13:07
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την αποστολή του Δημοτικού Σχολείου του Ποταμού υποδέχτηκαν θερμά στην ελληνική πρεσβεία της Βιέννης, η Πρέσβης Αικατερίνη Κόικα και η πρόξενος Ελίνα Κυριακοπούλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος  ERASMUS+, το Δημοτικό Σχολείο Ποταμού συμμετείχε για τρίτη φορά φέτος για το σχολικό έτος 2022-23 σε πρόγραμμα που παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί: Δημήτριος Βαρζακάκος, Φακιολά Αικατέρινη και ο δ/ντης του σχολείου Γεώργιος Καρακίτσος στη Βιέννη της Αυστρίας από 26.03.2023 έως 31.03.2023.

Το πρόγραμμα το διοργάνωσε το Central European Training Institute και το θέμα του προγράμματος αφορούσε  την κλιματική αλλαγή, συνέπειες της οποίας βιώνουμε καθημερινά.

Οι στόχοι του προγράμματος ήταν η ανάδειξη της κρισιμότητας του φαινομένου που απασχολεί όλον τον πλανήτη, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των αυριανών πολιτών σε περιβαλλοντικά ζητήματα, η υιοθέτηση πρακτικών κι ενός τρόπου ζωής φιλικού στο περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε μετακίνηση και στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Επίσης, την αποστολή του Δημοτικού Σχολείου του Ποταμού υποδέχτηκαν θερμά στην ελληνική πρεσβεία της Βιέννης, η Πρέσβης Αικατερίνη Κόικα και η πρόξενος Ελίνα Κυριακοπούλου.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.