Τρίτη 26.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Γκίκα στα Διαπόντια Νησιά

Στέφανος Γκίκας
08 Μαΐου 2023 / 10:35

«Απο τα Διαπόντια Νησιά μεταφέρω το κλίμα αισιοδοξίας για την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 21 Μαΐου»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ). Το κλίμα αισιοδοξίας για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές, ήταν διάχυτο στους κατοίκους των Διαποντίων  Νήσων κατά την επίσκεψη του  Υπ. Βουλευτή της ΝΔ Στέφανου Γκίκα.
 
Ο κ. Γκίκας επισκέφτηκε το Μαθράκι, την Ερείκουσα και τους Οθωνούς ενημερώνοντας τους κατοίκους για το έργο το οποίο έχει επιτελεστεί αυτά τα χρόνια από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι ως Βουλευτής, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο σύμπλεγμα των τριών ακριτικών μας νησιών. 
 
Ενδεικτικά ανέφερε ότι έχουν δεσμευτεί 26 εκατ. € για κατασκευή νέων λιμένων αλλά και για έργα υποδομής, ενώ δόθηκαν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας όπως ο εμβολιασμός, η αναβάθμιση των θαλάσσιων συγκοινωνιών, η δρομολόγηση ενός ανοιχτού Ε/Β – Ο/Γ πλοίου προς τα Διαπόντια Νησιά για την μεταφορά των καυσίμων και των οχληρών υλικών, η δημιουργία Επιτηρητικού Φυλακίου του Στρατού Ξηράς στους Οθωνούς, κλπ. 


 
Ο κ. Γκίκας με δήλωση του αναφέρει τα εξής: 
 
«Οι πολίτες των Διαποντίων Νήσων, αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας για ότι έχουμε πετύχει και ότι έχουμε δρομολογήσει. 
Βεβαίως έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε στην επόμενη 4ετια.  Από την αύξηση των παγίων, μέχρι την μείωση του ΦΠΑ στα Διαπόντια, αλλά και σημαντικά έργα υποδομων. 
 
Απο τα Διαπόντια Νησιά λοιπόν μεταφέρω το κλίμα αισιοδοξίας για την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 21 Μαΐου.».