Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό σε πλοίο της γραμμής Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα

Ηγουμενίτσα
28 Απριλίου 2023 / 17:23
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ήδη ελέγχεται από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους το Αγ. Θεοδώρα

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ανώνυμο τηλεφώνημα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας σήμανε συναγερμό στο λιμάνι της πόλης καθώς υπήρξε απειλή για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε πλοίο της πορθμειακής γραμμής Κέρκυρας- Ηγουμενίτσας.

Στον Λιμένα της Ηγουμενίτσας βρίσκεται αυτή την ώρα το Αγ. Θεοδώρα ενώ αναμένεται και η άφιξη του πλοίου Αλκίνοος.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις του Λιμεναρχείου και της Πυροσβεστικής, με σκοπό να διενεργήσουν έλεγχο στα δύο πλοία. Ήδη ελέγχεται από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους το Αγ. Θεοδώρα.

Νεότερη ενημέρωση: 

Λήξη συναγερμού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μετά από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, στα δύο πλοία της γραμμής Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα, Αγία Θεοδώρα και Αλκίνοος.
 
Υπενθυμίζουμε πως στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, υπήρξε ανώνυμο προειδοποιητικό τηλεφώνημα που ανέφερε την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε πλοίο της πορθμειακής γραμμής Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας.
 
Τελικά το τηλεφώνημα αποδείχθηκε κακόγουστο αστείο και τα δύο πλοία θα συνεχίσουν τα δρομολόγιά τους προς το νησί των Φαιάκων, με μικρή καθυστέρηση και ταλαιπωρία των επιβατών τους.

ΠΗΓΗ: thespro.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.