Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Βροχή» συλλυπητηρίων για την απροσδόκητη απώλεια του Νίκου Μηλιώτη

Νίκος Μηλιώτης
31 Μαρτίου 2023 / 10:33

Βαθύτατη οδύνη - Πλήθος αποχαιρετιστήριων σημειωμάτων


Αλέξανδρος Αλεξάκης, επικεφαλής «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας»

Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη και οδύνη μας για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού φίλου και συνεργάτη, Νίκου Μηλιώτη. 
Ένας άνθρωπος πάντα χαμογελαστός, προσηνής, ευγενής, πράος, που ενέπνεε την εκτίμηση όσων είχαν την χαρά να εργαστούν στο πλάι του. Καλός φίλος, δίκαιος πολιτικός, ακέραιος στον επαγγελματικό στίβο.
Καλό ταξίδι φίλε Νίκο.
Θα σε θυμόμαστε πάντα με θέρμη για όσα μοιραστήκαμε, μα κυρίως για το αυθόρμητο αστείο σου και την ζεστή καλημέρα σου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Δημήτρης Μπιάγκης, βουλευτής Κέρκυρας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Ο αιφνίδιος θάνατος του Νίκου Μηλιώτη, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την κοινωνία της Κέρκυρας. Ο Νίκος Μηλιώτης, πάντα χαμογελαστός και συναινετικός, με την πολυετή προσφορά του στα κοινά, αλλά κυρίως με το ήθος που τον διέκρινε σε κάθε του δραστηριότητα, αφήνει πίσω του ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ

Ο ξαφνικός θάνατος ενός συνανθρώπου, μας συγκλονίζει όλους. Φοβερή η είδηση του θανάτου του Νίκου Μηλιώτη, του αντιπεριφερειάρχη. Ήταν καλός άνθρωπος ο Νίκος, φιλικός, χαμογελαστός, συνεργάσιμος κυρίως αγαπητός και χαρούμενος . Ωραίος στην παρέα. Μειλίχιος στην εκφορά του δημοσίου λόγου του. Καλός στη δουλειά του ως αστυνομικός και ως αυτοδιοικητικός. Ήταν χρήσιμος και αποτελεσματικός.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Να θυμόμαστε όμως ότι αυτό που μένει από μας όταν φεύγουμε είναι η εντιμότητα, η πραότητα, ο σεβασμος στον άλλο, μια καλή κουβέντα και κυρίως το δόσιμο στην κοινωνια χωρίς ιδιοτελή σκοπό και υστεροβουλία.

Τα είχε όλα αυτά ο Νίκος, για αυτό οι Κερκυραίοι συγκλονίζονται από το θάνατο του.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους φίλους του και στους συνεργάτες του στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ο Σπύρος Σπύρου, επικεφαλής «Ιονίας Συμμαχίας» 

Αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη και οδύνη τον για δεκαετίες συνεργάτη, συνοδοιπόρο και φίλο μου Νίκο Μηλιώτη, που τόσο πρόωρα και αιφνίδια έφυγε από τη ζωή.
Ο Νίκος Μηλιώτης, για χρόνια μάχιμος συνδικαλιστής στην Αστυνομία, με μακρά θητεία στα κοινά του τόπου μας από θέσεις ευθύνης, ήταν άοκνος εργάτης για το κοινό καλό μέχρι και την τελευταία του στιγμή.
Η καλοσύνη, η ευγένεια, η συνέπεια, το χιούμορ, η στρατηγική σκέψη και η ευφυία του θα λείψουν. Κυρίως όμως θα μας λείψει η αυθεντικότητα και η ανθρωπιά του.
Ο Νίκος υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης και ένας αγαπημένος φίλος.
Η απώλειά του είναι πραγματικά επώδυνη.
Ο ίδιος προσωπικά αλλά και η παράταξή μας στο σύνολό της, εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους φίλους του, στην οικογένειά του και στα παιδιά του τα οποία είμαι βέβαιος ότι είναι περήφανα για τον πατέρα τους.  

Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας

Η οικογένεια της «Νέας Δημοκρατίας» αποχαιρετά έναν σπουδαίο αγωνιστή και φίλο.
Ο Νίκος Μηλιώτης έφυγε χτες πρόωρα και αδόκητα από τη ζωή.
Υπήρξε ένας άνθρωπος με ξεχωριστή ευγένεια, χιούμορ, ανθρωπιά και εγκαρδιότητα.
Υπηρέτησε έντιμα τον δημόσιο βίο έχοντας διατελέσει επι σειρά ετών Περιφερειακός Σύμβουλος, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχης, θέση την οποίαν υπηρετούσε έως το θάνατο του.
Ακόμα, υπήρξε αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Υπαλλήλων Κέρκυρας της ΕΛΑΣ.
Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας της Ν. Δημοκρατίας εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την αναντικατάστατη αυτή απώλεια.
Θα τον θυμόμαστε πάντα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Χάρης Γιώτης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Κέρκυρας
 
Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Μηλιώτη έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην κοινωνία της Κέρκυρας αλλά και σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του.

Δηλώνω σοκαρισμένος και  βαθιά λυπημένος για το ό,τι ο Νίκος δεν είναι πια μαζί μας. Ο Νίκος ήταν συνοδοιπόρος συνδικαλιστής συνάδελφος, φίλος και ακέραιος άνθρωπος. Τιμή μου η πορεία αυτή και η συνεργασία που είχα τα τελευταία χρόνια στην αυτοδιοίκηση στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας με το Νίκο, έναν ακούραστο στρατιώτη της προσφοράς στον συνάνθρωπο.
 
Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένειά του.

Σταύρος Τραυλός, Αντιπεριφερειάρχης Κεφολονιάς - Ιθάκης

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο χαμό του φίλου, συνεργάτη και Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων, «Νίκου Μηλιώτη».

Η παρουσία του Νίκου Μηλιώτη χαρακτηριζόταν από την πραότητα, την λογική σκέψη, την αλληλεγγύη, την ευγένεια, την ειλικρίνεια και το ήθος του. Χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίζει τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως πολιτικός.

Το κενό που αφήνει πίσω του, τεράστιο για όλους μας.

Εκφράζω τα Θερμά Συλλυπητήρια μου στους οικείους του.
Καλό Ταξίδι, καλέ μου φίλε Νίκο …

Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας "Ο Ταξιάρχης"

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας "Ο Ταξιάρχης" εκφράζει την οδύνη του για το χαμο του αγαπητού Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Μηλιώτη.

Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για  την τραγική είδηση του πρόωρου χαμού του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας,  Νικόλαου Μηλιώτη.

Ο Νίκος Μηλιώτης υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την Ελληνική Αστυνομία και μετά την αποστράτευσή του ασχολήθηκε με το δημόσιο βίο, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου στο παρελθόν, ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας. Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας συνεργάστηκε στενά με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, προσφέροντας ακούραστα τις υπηρεσίες του και βοηθώντας τα μέγιστα, από τη θέση που κατείχε, για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευγένειά του. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η απώλεια μεγάλη για όλους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, ιδιαίτερα δυσβάσταχτη για τους οικείους του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.
 
Καλό ταξίδι, Νίκο…

Σύλλογος Υπαλλήλων Κέρκυρας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων           
                                    
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη για την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Μηλιώτη.
Τα Θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σωτήρης Κουρής, πρώην Αντιπεριφερειάρχης 

Έφυγε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή ένας αγαπητός φίλος και συνεργάτης .
Σοβαρός, έντιμος, αξιόπιστος, εξαίρετος φίλος και Συνεργατης .
Γνωριστήκαμε το 2011, αυτός Αντιπρόεδρος της Οικονομικης Επιτροπης της ΠΙΝ και εγώ Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Οι εισηγήσεις του για την επίλυση όλων των σοβαρών θεμάτων της ΠΙΝ ήταν τέλειες και ουσιαστικές και μαζί αντιμετωπίζαμε κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν.

Το 2013 ανέλαβε Προεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΙΝ όπου απέδειξε για μία ακόμη φορά την ικανότητα του να ενώνει, να διαχειρίζεται σωστά και να λαμβάνει αποφάσεις . Διαχειριστήκαμε τους Σεισμούς της Κεφαλονιάς του 2014 με απόλυτη επιτυχία σε μια δύσκολη εποχή. Οι συμβουλές του και οι κατευθύνσεις του έλυναν προβλήματα μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Διατηρήσαμε μια στενή φιλία καθ όλα τα επόμενα χρόνια όπου μαζί με άλλους αγαπητούς φίλους και φίλες βρισκόμαστε όταν ευρισκόμουν στην Κερκυρα .

Συνεργαστήκαμε ξανά τα τελευταία χρόνια 2019-2020, όταν έγινε Αντιπεριφερειαρχης Πολιτικής Προστασίας . Διαχειριστήκαμε πολλά και σοβαρά και δύσκολα θέματα με απόλυτη επιτυχία (Ιανός, Μπάλλος).

Η εκτίμηση μου και ο σεβασμός προς τον αγαπητό Νίκο ήταν μεγάλος.

Η θλίψη και ο πόνος για τον χαμό του επίσης μεγάλος .

Αιωνία του η μνήμη, θα τον θυμόμαστε πάντα

Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων

Με βαθιά λύπη, ακούσαμε την είδηση για τον ξαφνικό και απρόσμενο θάνατο του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Μηλιώτη.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένειά του, τους φίλους του και τους συνεργάτες του στην «Ιόνιο Συμμαχία».


 Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας

Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον απροσδόκητο χαμό του συμπολίτη μας Νίκου Μηλιώτη που τίμησε το σώμα της Αστυνομίας αλλά και την περιφερειακή διοίκηση ως αντιπεριφερειάρχης, υπηρετώντας με διαφάνεια και ήθος το δημόσιο συμφέρον. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του. Νομαρχιακή επιτροπή Κέρκυρας.

ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά


Η ΑΝ.Α.Σ.Α και ο επικεφαλής της Θόδωρος Γαλιατσάτος εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συνεργάτες και τους οικείους του συναδέλφου μας περιφερειακού συμβούλου και αντιπεριφερειάρχη Νίκου Μηλιώτη.

Ο Νίκος Μηλιώτης έφυγε ξαφνικά χθες από κοντά μας σκορπίζοντας θλίψη στις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας. Θα θυμόμαστε την σεμνότητα και το πλατύ του χαμόγελο, την πραότητά του και την ειλικρινή του διάθεση να συζητά τα προβλήματα και να μην θέτει εξ αρχής διαχωριστικές γραμμές. Να είναι ελαφρύ το χώμα...