Σάββατο 20.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Ιονίου Πανεπιστημίου για την εκδημία του Σπ. Φλαμπουριάρη

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
07 Δεκεμβρίου 2023 / 09:58
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Αφιερώνει στη μνήμη του μια από τις προσεχείς επετειακές εκδηλώσεις για την ίδρυση της Ιονίου Ακαδημίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Σπύρου Φλαμπουριάρη, Προέδρου του Ιδρύματος Κερκυραϊκής Κληρονομιάς και Ευεργέτη του Ιονίου Πανεπιστημίου εκφράζει το Πρυτανικό Συμβούλιο του ιδρύματος.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Ο Σπύρος Φλαμπουριάρης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πνευματικές και πολιτιστικές δράσεις του Πανεπιστημίου και στήριξε την ανάδειξη της κληρονομιάς της Ιονίου Ακαδημίας ως ιδρύματος ανώτερης εκπαίδευσης στον Ιόνιο χώρο. Το Πρυτανικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, και προτίθεται να αφιερώσει στην μνήμη του μια από τις προσεχείς επετειακές εκδηλώσεις για την ίδρυση της Ιονίου Ακαδημίας.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.