Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήρια ΚΚΕ Κέρκυρας για τον θάνατο του Άρη Βλάχου

Συλλυπητήρια
05 Φεβρουαρίου 2024 / 12:43

«Τα τελευταία χρόνια και παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε συνεχή έγνοια για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, τις επεξεργασίες και τη δράση του»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του συντρόφου Βλάχου Άρη, αντιπλοίαρχου ε.α του Πολεμικού Ναυτικού, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 66 του χρόνια, μετά από πολυετή μάχη με σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Γεννημένος στην Αθήνα, μέσα σε μία εργατική – λαϊκή οικογένεια, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ήρθε αντιμέτωπος με την εκμετάλλευση, στη μάχη της επιβίωσης, ως ανήλικος εργαζόμενος σε διάφορες δουλειές.

Ο σύντροφος Άρης κράτησε εξαιρετική στάση και όσο υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό και δε δίστασε να έρθει ακόμη και σε αντιπαράθεση με την ηγεσία της υπηρεσίας του όταν έβλεπε την αδικία. Χαρακτηριστική είναι η στήριξη των κατοίκων και των φορέων της περιοχής της Παλαιοκαστρίτσας σχετικά με την ΝΑΤΟϊκή βάση στην περιοχή.

Τα τελευταία χρόνια και παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε συνεχή έγνοια για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, τις επεξεργασίες και τη δράση του.

Η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγο, την κόρη του και όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6/2 στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Γαρίτσας.

 

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

05/02/2024