Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήρια Δ.Μπιάγκη για τον θάνατο της Ν.Μάστορα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
04 Αυγούστου 2023 / 11:36
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Υπηρέτησε με ήθος, σεμνότητα, ταπεινότητα και εργατικότητα τόσο την τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και τον εθελοντισμό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η τοπική κοινωνία θρηνεί τον πρόωρο χαμό ενός νέου ανθρώπου με ξεχωριστή συμμετοχή στα κοινά. Η πρώην Αντιδήμαρχος, Νόνη Μάστορα, υπηρέτησε με ήθος, σεμνότητα, ταπεινότητα και εργατικότητα τόσο την τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και τον εθελοντισμό, μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Είχα την χαρά και την τιμή να τη γνωρίζω από μικρό παιδί, τόσο αυτήν όσο και την οικογένειά της. Η Νόνη μεγάλωσε και γαλουχήθηκε σε μια οικογένεια με αρχές και αξίες που δεν μπορούσε παρά να τιμήσει, τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής της με τη δράση της, όσο και με τον αγώνα της ενάντια στην πιο δύσκολη μάχη της ασθένειά της, αφήνοντας πίσω της ένα αξιομνημόνευτο αποτύπωμα.

Εκφράζω με θλίψη τα εγκάρδια συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους της.

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.