Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επαναλειτούργησε το ανακαινισμένο κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ, στην Αχαράβη

ΜΑΣΟΥΤΗΣ
24 Φεβρουαρίου 2023 / 14:33

Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλες προσφορές έως και -50% σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card (στο έντυπο προσφορών που ισχύει στο συγκεκριμένο κατάστημα από την Πέμπτη 23.02 έως και το Σάββατο 04.03.2023)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επαναλειτούργησε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου μετά την ανακαίνιση, το κατάστημα λιανικής  στην Αχαράβη. Νέα, ανανεωμένη αισθητική κι ακόμη πιο ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα για εργαζομένους και πελάτες υπόσχεται το ανακαινισμένο κατάστημα, που πλέον διαθέτει το περιβάλλον των σύγχρονων καταστημάτων Μασούτη.

Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής με έντονη τουριστική κίνηση, αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, έχει 5 ταμεία, απασχολεί 25 άτομα προσωπικό και διαθέτει τμήμα μαναβικής, κρεοπωλείου, κοπής αλλαντικών και τυροκομικών, ενώ λειτουργεί τμήμα έτοιμου φαγητού κι έψησης.



Στο κατάστημα απολαμβάνουμε μεγάλες προσφορές έως και -50% σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card (αναλυτικά στο μονόφυλλο έντυπο προσφορών που ισχύει στο συγκεκριμένο κατάστημα από την Πέμπτη 23.02 έως και το Σάββατο 04.03.2023).

Επίσης, με οποιαδήποτε αγορά με τη χρήση της mas card στο συγκεκριμένο κατάστημα εξασφαλίζεται αυτόματα η συμμετοχή σε κληρώσεις για πλούσια δώρα, διπλασιάζονται οι πόντοι της αξίας των συναλλαγών και κάθε ώρα ένας τυχερός κερδίζει τις αγορές του.