Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μασούτης: Πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις των Κερκυραίων για την ξεχωριστή θέση του στο νησί

ΜΑΣΟΥΤΗΣ
26 Σεπτεμβρίου 2024 / 12:08

Από τα καταστήματα της εταιρείας ξεχωρίζει αυτό που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο έκτασης 1.600 τ.μ. στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Κέρκυρας - Λευκίμμης, το οποίο απασχολεί περίπου 30 εργαζόμενους.

Πριν από κάποιες ημέρες, βρέθηκα σε ένα κομμωτήριο της Κέρκυρας για το καθιερωμένο μου κούρεμα. Συνήθως οι συζητήσεις που ακούει κανείς σε ένα τέτοιο μέρος σχετίζονται με την επικαιρότητα, την ανάλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και αν υπάρχει χρόνος μπορεί να πετύχει και κάποιο νέο ή σχολιασμό για τη ζωή στο νησί.

Σε μια τέτοια συζήτηση έτυχε να είμαι παρούσα κι εγώ, όπου ένας δικηγόρος και ένας στρατιωτικός γιατρός, οι οποίοι ζούσαν παλιά στη Θεσσαλονίκη και πλέον στην Κέρκυρα μιλούσαν με τα καλυτέρα λόγια για την εταιρεία Μασούτης και τον αέρα ανανέωσης που έχει φέρει στην Κέρκυρα. Οι δύο κύριοι χαρακτήρισαν το πρόσφατα ανακαινισμένο και μεγαλύτερο κατάστηματου νησιού ως ένα ξεχωριστό «στολίδι» για την αισθητική του αλλά και για την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία που προσφέρει, τονίζοντας πως η ελληνική, οικογενειακή εταιρεία ήρθε για να μείνει, έχοντας καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει, αφήνοντας «πίσω της» τον ανταγωνισμό. Παρακολουθώντας τη συζήτηση, παρατήρησα πως επεκτάθηκε στο γενικότερο «καλό» που έχει προσφέρει η Μασούτης στην Κέρκυρα,αφού όπως ανέφεραν οι δύο συνομιλητές, η εταιρεία στηρίζει την τοπική κοινωνία μέσα από διάφορες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ακούγονται τόσο θετικά λόγια για τη Μασούτης. Αρκεί κάποιος να κάνει απλά μια βόλτα στα καντούνια ή στην κεντρική πλατεία του νησιού για να διαπιστώσει πως η εταιρεία πρωταγωνιστεί σε συζητήσεις των κατοίκων για την επιτυχημένη της πορεία κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της Κέρκυρας και όχι άδικα. Επενδύει διαρκώς σε καταστήματα που βρίσκονται κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του νησιού, όπου οι καταναλωτές απολαμβάνουν ένα άνετο και αναβαθμισμένο περιβάλλον αγορών,προσιτές τιμές, ποικιλία και φυσικά άψογη εξυπηρέτηση.Από τα καταστήματα της εταιρείας ξεχωρίζει αυτό που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο έκτασης 1.600 τ.μ. στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Κέρκυρας - Λευκίμμης,  το οποίο απασχολεί περίπου 30 εργαζόμενους.