Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Κέρκυρα

ΚΚΕ
08 Φεβρουαρίου 2023 / 12:58

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Κέρκυρας του ΚΚΕ για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την εκλογική περιφέρεια Κέρκυρας είναι:
 
Κελάνδριας Παναγιώτης: Καθηγητής στο Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου με αντικείμενο τη Μετάφραση από τα Αγγλικά προς τα Ελληνικά. Δραστηριοποιείται στο χώρο του πολιτισμού ως μουσικοσυνθέτης - τραγουδοποιός.
 
Κουλούρης Γιώργος: Συνταξιούχος υπάλληλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας, μέλος της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας. Έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας και της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ.
 
Μπαλού Αλεξάνδρα: Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς. Μέλος του Τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση και Περιφερειακή Σύμβουλος Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Ήταν  μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), πρόεδρος του Κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ .
  
Πελάης Γιάννης: Τραπεζοϋπάλληλος. Πρόεδρος του Παραρτήματος Κέρκυρας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ) και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Φαιάκων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κέρκυρας.
 
 Χαραλάμπους Μυρσίνη: Αρχαιολόγος, τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ. Δημοτική σύμβουλος Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Επισιτισμού - Τουρισμού Κέρκυρας και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.