Κύκλος σεμιναρίων για γονείς από το 4ο Πειραματικό Δημοτικό Κέρκυρας

Κύκλος σεμιναρίων για γονείς από το 4ο Πειραματικό Δημοτικό Κέρκυρας

Με στόχο την ενίσχυση του σύνθετου έργου των γονέων, την παροχή της δυνατότητας απόκτησης γνώσεων και τη διαμόρφωση προβληματισμού που μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την ανάδειξη των απαντήσεων

28
Ιανουαρίου / 2023

Κύκλο βιωματικών σεμιναρίων ξεκινά άμεσα το 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας- Αθηναγόρειο για τους γονείς/ κηδεμόνες του σχολείου όπως ενημερώνει με Ανακοίνωσή του. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Κύκλος σεμιναρίων για γονείς / κηδεμόνες.

Το 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας – Αθηναγόρειο οργανώνει έναν κύκλο βιωματικών σεμιναρίων για τους γονείς / κηδεμόνες του σχολείου, που θα διαρκέσουν μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Τα σεμινάρια, που θα πραγματοποιούνται στο χώρο του σχολείου, ξεκινούν άμεσα, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 5.30 το απόγευμα: «η σωστή διατροφή στην παιδική ηλικία», με εισηγητή το διαιτολόγο - διατροφολόγο κ. Χαράλαμπο Τσαντέ.
  • Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 5.30 το απόγευμα: «πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας στις σχολικές εργασίες τους», με εισηγητή το Σχολικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Μπεσίρη.
  • Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα: «πώς μπορώ και είναι αναγκαίο να πω όχι στο παιδί μου», με εισηγήτρια την Ψυχολόγο κα Μαργαρίτα Καλογέρου.
Το πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος θα ανακοινωθεί σύντομα.
Τα σεμινάρια έχουν ως στόχο την ενίσχυση του σύνθετου έργου των γονέων, την παροχή της δυνατότητας απόκτησης γνώσεων και τη διαμόρφωση ενός προβληματισμού που μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την ανάδειξη των απαντήσεων στα πολλά ερωτήματα και τους προβληματισμούς που τους απασχολούν.

Σε κάθε σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν 25 άτομα, που θα επιλεγούν με κριτήριο το χρόνο εκδήλωσης του ενδιαφέροντός τους, με σειρά προτεραιότητας. Ο Διευθυντής του σχολείου και οι εισηγητές θα προσπαθήσουν σε κάθε περίπτωση να καλύψουν το σύνολο των ενδιαφερόμενων γονέων.

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να σταλεί με απλό μήνυμα στο [email protected] ή να καταγραφεί τηλεφωνικά στο τηλ. 2661031295, τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.