Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπύρος Γιαννιώτης στα «λημέρια» του, στο 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

Σπύρος Γιαννιώτης
27 Ιανουαρίου 2023 / 16:50

Μίλησε για την εμπειρία του να είναι μαθητής και ταυτόχρονα αθλητής, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη στάση ζωής που διαμόρφωσε μέσα από αυτές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το σχολείο που φοίτησε, το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας επισκέφθηκε σήμερα ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, όπου μίλησε με μαθητές της τρίτης γυμνασίου και καθηγητές.

Η διευθύντρια του σχολείου το παρέδωσε μάλιστα αντίγραφο των βαθμολογιών του ως μαθητή του σχολείου. Είχε την ευκαιρία να μας μιλήσει για την εμπειρία του πώς είναι να είσαι μαθητής και ταυτόχρονα να αθλείσαι, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη στάση ζωής που διαμόρφωσε μέσα από αυτή την εμπειρία.

Μίλησε για την αποφασιστικότητα πρέπει να έχει κάποιος για να εκπληρώσει τους στόχους του. Ο ίδιος μάλιστα τελείωσε και το πανεπιστήμιο πρόσφατα και συνεχίζει στο μεταπτυχιακό. 

Ο εκπαιδευτικός Μάριος Μαγιολαδίτης σημειώνει σε σχετική του ανάρτηση: «Είχαμε την τιμή στο σχολείο μας σήμερα να έχουμε τον ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και να μιλήσει σε μαθητές της τρίτης γυμνασίου. Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της καθηγήτριας του Μαριλένας Γραμμένου με την οποία έχω τη χαρά να είμαστε συνάδελφοι».