Υδατοσφαίριση: Σφαγή του ΝΑΟΚ στη Λάρισα, για να χάσει 8-7

Υδατοσφαίριση: Σφαγή του ΝΑΟΚ στη Λάρισα, για να χάσει 8-7

Ο προπονητής του ΝΑΟΚ Σπ. Καρδόνας μίλησε για σφαγή της ομάδας στη Λάρισα ΦΩΤΟ: Σπύρος Πίκουλας

Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού το μεσημέρι του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Α2 Ανδρών στη Λάρισα έγινε σφαγή για να χάσει ο ΝΑΟΚ

21
Ιανουαρίου / 2023

Την περασμένη Κυριακή με το Καλαμάκι ο ΝΑΟΚ νίκησε 9-8, αλλά είχε παράπονα από τα σφυρίγματα των διαιτητών. Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού το μεσημέρι του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Α2 Ανδρών στη Λάρισα έγινε σφαγή  για να χάσει ο ΝΑΟΚ στο τέλος με 8-7. Ο ΝΑΟΚ που βρέθηκε πίσω 1-0 στο α΄ οκτάλεπτο έκανε ένα καταπληκτικό β΄ και προηγήθηκε 1-4 στο ημίχρονο, αλλά…  Στο β΄ μέρος έκαναν ότι μπορούσαν οι διαιτητές και γύρισαν το ματς, με τον Σπ. Καρδόνα να μας λέει τη λέξη «σφαγή» και αυτό τα λέει όλα.  

Η ομάδα της Κέρκυρας εξέφρασε τρομερά παράπονα για τους διαιτητές, είναι χαρακτηριστικό ότι είχαμε 14-5 ποινές σε βάρος του ΝΑΟΚ και όχι μόνο αυτό.

Ο προπονητής Σπ. Καρδόνας είπε μετά το τέλος του ματς «Αυτό το σημερινό με τη διαιτησία δεν το έχω ξανασυναντήσει. Τι να πω;;; θα κάνουμε εγράφη ανακοίνωση διαμαρτυρίας, 14-5 οι ποινές,  ούτε ξέρω πόσα επιθετικά, κλωτσιά έξω από το νερό στο πρόσωπο ,απλή αποβολή και πολλά άλλα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κράτησαν την ψυχραιμία τους και που αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια».

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-4 (ημιχ.) 5-6, 8-7 (τελικό) 
ΝΟ Λάρισας: Δανιήλ 1, Στεργίου 2, Αλιχανίδης 1, Μερκουριάδης 2, Πατανός 2
ΝΑΟ Κέρκυρας:  Γιαννιώτης 1, Τατας 3, Κασίμης 2, Μελιδονιώτης 1

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ