Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΓΕΣΥΚ: «Αυθαιρετεί η Διοίκηση, ακόμα και την τελευταία στιγμή»

ΕΓΕΣΥΚ
19 Ιανουαρίου 2023 / 16:47

«Ο Διοικητής είναι ο τελευταίος, ειδικά τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί η αλλαγή του, που πρέπει να μιλάει για προσπάθειες ενίσχυσης του Νοσοκομείου»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου μετά την πρόσληψη ενός παθολόγου, σχολιάζει η ΕΓΕΣΥΚ: 
«Καλωσορίζουμε τον νέο συνάδελφο διευθυντή παθολογικής και του ευχόμαστε δύναμη και καλή σταδιοδρομία.
 
Δε μπορούμε όμως να μη σχολιάσουμε ότι τη στιγμή που έχει σταματήσει η διοίκηση να αναρτά στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου τα προγράμματα εφημέριων, να σπεύδει και να ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες την πρόσληψη παθολόγου σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η Διοίκηση, συνεχίζει, ακατάπαυστα, τις προσπάθειες, για την ενίσχυση του δυναμικού του Γ.Ν. Κέρκυρας»

Τη στιγμή που εξανάγκασε δύο παθολόγους σε παραίτηση.

Τη στιγμή που καθ` όλη τη διάρκεια της πανδημίας δεν είχε ανοιχτή θέση επικουρικού παθολόγου

Τη στιγμή που έπρεπε να επιστρατευτεί δύο φορές o ΥΠΕάρχης και μια φορά η Υφυπουργός Υγείας για να διορθώσουν αυτή την αδιαφορία.

Ο Διοικητής είναι ο τελευταίος, ειδικά τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί η αλλαγή του, που πρέπει να μιλάει για προσπάθειες ενίσχυσης του Νοσοκομείου.

Εξάλλου έχει «αποδείξει» τη προσπάθεια ενίσχυσής του με τις πράξεις του.

Όμως φαίνεται ότι είναι γαντζωμένος στη καρέκλα του, αναφέροντας σε πρόσφατη συνέντευξή (σε αντίθεση με το υπεροπτικό ύφος της συκοφαντικής συνέντευξης τύπου στις 5/1/23 όπου παρουσιάστηκε σαν κομματάρχης) ότι είναι ερωτευμένος με το Νοσοκομείο και αν του δοθεί η ευκαιρία να παραμείνει θα το κάνει. 

Παράλληλα δε, παρόλο που φαινομενικά αρνείται να υπογράψει διοικητικές πράξεις από 10/2/23 συνεχίζει να αυθαιρετεί με τις τοποθετήσεις προϊσταμένων αδιαφορώντας για τις σχετικές εισηγήσεις των υπεύθυνων οργάνων του Νοσοκομείου.

Τι είχες Παντελάκη μου τι έχεις Παντελή... μου ακόμα και τη τελευταία στιγμή!»

Ε.Γ.ΕΣΥ.Κ.
Ο Πρόεδρος   
Ο Γραμματέας