Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Nova Telecommunications & Media στην Κέρκυρα είναι γεγονός!

Advertorial
12 Ιανουαρίου 2023 / 16:26

Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου στο κατάστημα της Διαμαντίνας Σουλάνη (Γ. Θεοτόκη 34)

Το 2023 έφτασε με ένα δυνατό ξεκίνημα για το γνωστό κατάστημα της Διαμαντίνας Σουλάνη επί της οδού Γεωργίου Θεοτόκη 34,  η οποία μετά από 25 χρόνια συνεργασίας με την WIND – TIM – TELESTET και με γνώμονα να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου υποδέχτηκε την νέα μεγαλύτερη Nova μέλος της UNITEDGROUP για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας  (ΚΙΝΗΤΗ –ΣΤΑΘΕΡΗ- ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ).



Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη για το κοινό της Κέρκυρας απήχηση, στις 11 Ιανουαρίου στο γνωστό κατάστημα που υποστηρίζει τόσα χρόνια το πελατολόγιό της στον νέο πεζόδρομο της Γεωργίου Θεοτόκη 34.



Στις 02 Ιανουαρίου 2023 έγινε η καταχώρηση στο ΓΕΜΗ, όπου καταγράφεται η απορρόφηση των εταιρειών Nova Τηλεπικοινωνίες Μονοπρόσωπη, Nova Broadcasting και Net Med Διαχειριστικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες από την (πρώην) Wind Hellas.



Πλέον, δύο χρόνια μετά τις εξαγορές της Forthnet και της Wind, αξίας άνω του 1 δισ. ευρώ, η United Media διαθέτει μία ενιαία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, κινητής – σταθερής τηλεφωνίας και internet, με φιλοδοξίες για είσοδο και στον χώρο της πληροφορικής και της ελεύθερης τηλεόρασης. 



Στη νέα εταιρεία περνάει η σύμβαση παροχής υπηρεσιών δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης και της άδειας που τη συνοδεύει, συνολικής διάρκειας 15 ετών.