Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπ. Κροκίδης: Υλοποιούνται οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας

Σπύρος Κροκίδης
10 Δεκεμβρίου 2022 / 11:15
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

«Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που έσπευσαν να δηλώσουν ότι η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνα Γκάγκα πριν από λίγες ημέρες ήταν για το θεαθήναι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σπ. Κροκίδης  για την ενίσχυση του Νοσοκομείου στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που έσπευσαν να δηλώσουν ότι η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνα Γκάγκα πριν από λίγες ημέρες ήταν για το θεαθήναι. Όπως ενημέρωσε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook και δελτίο τύπου ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης έχει δρομολογηθεί η διαδικασία για την πρόσληψη 14 επικουρικών γιατρών, αλλά και 4διοικητικών υπαλλήλων.

Οι δεσμεύσεις της Υπουργού γίνονται πράξεις συγκεκριμένες με στόχευση την ενίσχυση του δευτεροβάθμιου νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού μας, ενώ παράλληλα τρέχει ο διαγωνισμός για την πρόσληψη ακόμα σημαντικού αριθμού ιατρών αλλά και 52 νοσηλευτών και νοσηλευτριών.

Για μια ακόμα φορά η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την Κέρκυρα, αλλά και για το Ε.Σ.Υ με την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας.»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.