Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καββαδίας: Να μπει ένα τέλος στους τραμπουκισμούς, με ψυχραιμία και σύνεση

Βασίλης Καββαδίας
09 Δεκεμβρίου 2022 / 12:39

«Καλούμε τους θεσμούς να προσεγγίσουν τα προβλήματα με σύνεση, ψυχραιμία και συνεργασία»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επίλυση των διαφορών από τους θεσμικούς φορείς με σύνεση, ώστε να σταματήσουν οι ενέργειες θερμοκέφαλων, ζητά ο Βασίλης Καββαδίας, πρώην Αντιδήμαρχος και νυν συντονιστής της Οργάνωσης Κέρκυρας ΜέΡΑ25:

Οι θεσμικοί παράγοντες  Με αγανάκτηση και ιδιαίτερη αγωνία πληροφορηθήκαμε το τελευταίο περιστατικό τραμπουκισμού εναντίον του Προέδρου των κατοίκων Παλαιάς Πόλης, κου Νίκου Ολύμπιου, όταν άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του.

Τι περιστατικό αυτό βίας, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά τέτοιων, τα οποία είχαν σαν στόχους προέδρους συλλογικοτήτων κατοίκων, όπως τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Σωματείου San Giacomo, κο Αλέξανδρο Μακρή, του οποίου επίσης βανδάλισαν το αυτοκίνητο και τον Πρόεδρο των κατοίκων Γαρίτσας, κο Αλέξανδρο Βέργη, στην αυλή του οποίου, αφού προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του, πέταξαν έναν αποκεφαλισμένο κόκορα(!).

Οι ενέργειες αυτές ξεφεύγουν από συνηθισμένους τρόπους τραμπούκικων συμπεριφορών θερμοκέφαλων ανόητων και προσιδιάζουν σε μαφιόζικους τρόπους λειτουργίας και πίεσης, ωσάν, πίσω από όλα αυτά να κρύβονται οργανωμένα συμφέροντα.

Καλούμε τους θεσμούς του τόπου να προσεγγίσουν τα προβλήματα με σύνεση, ψυχραιμία και συνεργασία, ώστε να αμβλυνθούν οποιεσδήποτε αιτίες απορρύθμισης του κοινωνικού ιστού, καθώς και τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα τις παραπάνω υποθέσεις.


Βασίλης Καββαδίας
 
Πρώην Αντιδήμαρχος
Συντονιστής Οργάνωσης Κέρκυρας ΜέΡΑ25