Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την συντήρηση και προστασία του Άλσους ζητά ο Σύλλογος Γαρίτσας

Σύλλογος Γαρίτσας
21 Μαρτίου 2024 / 10:23

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Τάκη Θεοτόκη και τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Πρασίνου Γιώργο Ζάραγκα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής, καθημερινότητας - πολιτικής προστασίας, Παναγιώτη Θεοτόκη, και τον υπεύθυνο του τμήματος πρασίνου, Γιώργο Ζάραγκα, είχε χθες ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Γαρίτσας Αλέξανδρος Βέργης,  για μια συζήτηση που επικεντρώθηκε στο Άλσος Γαρίτσας - Ανεμόμυλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως ο κανονισμός λειτουργίας του Άλσους, η φύλαξη, η συντήρηση, καθώς και η τήρηση όσων προβλέπονται για τις επαγγελματικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή του Άλσους. Επιπλέον, συζητήθηκε η καθημερινή φροντίδα γύρω από όλους τους χώρους.

Και οι τρεις συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι το Άλσος πρέπει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, προκειμένου οι πολίτες και οι επισκέπτες του νησιού να απολαμβάνουν την καλαισθησία και την ομορφιά του τοπόσημου αυτού της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Βέργης εξέφρασε την αγωνία του προς τον αντιδήμαρχο και τον υπεύθυνο του τμήματος πρασίνου για την προστασία και βελτίωση του περιβάλλοντος του Άλσους Γαρίτσας - Ανεμόμυλου.