Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι παίζει με το κλειστό προπονητήριο;  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
14 Οκτωβρίου 2022 / 17:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι φωνές των ομάδων που χρησιμοποιούν το κλειστό του ΕΑΚΚ για τους αγώνες και τις προπονήσεις, για την έλλειψη χώρου και χρόνου είναι πολλές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι φωνές των ομάδων που χρησιμοποιούν το κλειστό του ΕΑΚΚ για τους αγώνες και τις προπονήσεις, για την έλλειψη χώρου και χρόνου είναι πολλές. Μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, με είκοσι σχεδόν ομάδες ανδρών και γυναικών (συν παίδες, έφηβοι, κορασίδες, νεανίδες κλπ) στριμώχνονται, πηγαίνουν και στο Ναυσιθόειο για προπόνηση, εκεί όπου και το κρίκετ βρίσκει καταφύγιο, αλλά και πάλι σε ανοικτά γήπεδα, στη βροχή, στον αέρα και στο κρύο θα συνεχίσουν να προπονούνται οι ομάδες 1,2 φορές την εβδομάδα για να συμπληρώσουν υποτυπωδώς το χρόνο προπόνησης.

Οι φωνές πολλών εξ αυτών είναι για το κλειστό προπονητήριο δίπλα στο ΕΑΚΚ. Ένα προπονητήριο που έγινε εμβολιαστικό έργο, αλλά ολοκληρώθηκε η αποστολή του. Όμως κάτι περίεργο συμβαίνει, αφού παρ΄ ότι υπάρχει εργολάβος, υπάρχουν τα υλικά για το πάτωμα που έπρεπε να αλλαχθεί, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει με αποτέλεσμα να φτάσουν στα αυτιά μας πολλά.

Ένα σημαντικό θέμα είναι ότι υπάρχουν ακόμα σκουπίδια, κούτες  κλπ από όταν χρησιμοποιήθηκε σαν εμβολιαστικό κέντρο και δεν έχει καθαριστεί το μέρος. Ένα άλλο πολύ σημαντικό που μας επισήμαναν κάποιες ομάδες είναι, πως ο χώρος χρησιμοποιείται μόνο από ένα σωματείο όλο το απόγευμα και αυτό βάζει σε σκέψεις. Μας είπαν ότι εφ΄ όσον γίνουν τα αυτονόητα (ολοκληρωθεί το έργο με το παρκέ) θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και άλλες ομάδες που το έχουν ανάγκη, ενώ θεωρούν ότι μένει έτσι γιατί αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς.

Για μας το ερώτημα είναι ένα γιατί αφού μπορεί να γίνει άμεσα το έργο με το παρκέ δεν γίνεται (ούτε αυτό στο ΕΑΚΚ) ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και άλλες ομάδες και να μην ακούγονται φωνές εσκεμμένη καθυστέρηση;

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια