Έπεσε η περίφραξη στο γήπεδο Λευκίμμης

Έπεσε η περίφραξη στο γήπεδο Λευκίμμης

Μέρος της περίφραξης που κατέρευσε λόγω της νεροποντής ΦΩΤΟ@AELARES FUN CLUB

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευτυχώς που υπάρχει ο καλός αγωνιστικός χώρος και η περίφραξη του στο γήπεδο της Λευκίμμης είναι στη θέση της, αφού υπάρχουν πολλές ελλείψεις σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει μέριμνα για να διορθωθεί κάτι.

12
Οκτωβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευτυχώς που υπάρχει ο καλός αγωνιστικός χώρος και η περίφραξη του στο γήπεδο της Λευκίμμης είναι στη θέση της, αφού υπάρχουν πολλές ελλείψεις σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει μέριμνα για να διορθωθεί κάτι. Αφορμή να κάνουμε ακόμη μια φορά αναφορά σε αυτό είναι ότι έφυγε μέρος της εξωτερικής περίφραξης του γηπέδου μετά την βροχή της Τρίτης 11/10 και υπάρχει κίνδυνος και για περαιτέρω ζημιά.

Όπως αναφέρουν οι φίλοι της ΑΕΛ (Aelares Fun Club)…. «Μετά την σημερινή κακοκαιρία κατέπεσε η περίφραξη που βρίσκεται στην μεριά της εξέδρας. Επικίνδυνος να πέσει είναι και ο μεγάλος τοίχος που βρίσκεται στην μεριά των Αναπλάδων. Προσοχή σε όλους και ειδικά στα μικρά παιδιά που βρίσκονται καθημερινά στο στάδιο Λευκίμμης. Επίσης παρακαλούνται οι υπεύθυνοι να φροντίσουν για να αποφθεχθούν  τα Χειρότερα».

Μιλήσαμε με τον καλό φίλο, αθλητικογράφο και παλιό αθλητή της ΑΕΛ Χ. Κουρή για το θέμα το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10 και μας είπε… «από την κατασκευή του γηπέδου από τον Κίμωνα Κουλούρη, δεν έχει γίνει κάτι για την περίφραξη (συντήρηση κλπ) και υπάρχει κίνδυνος μεγάλος με τα τοιχία, μπορεί να έχουμε κατολίσθηση, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους αρμοδίους».Επεσήμανε ο καλός φίλος ότι βλέποντας όλη την κατάσταση, δεν αισιοδοξεί για κάποιο έργο, φοβάται ακόμη και για το κλειστό αν θα γίνει έστω και αν υπάρχει η  χρηματοδότηση, για το ταρτάν κλπ. Χαρακτήρισε δε τεράστια την ανάγκη να δημιουργηθούν σωστά αυτοί οι αθλητικοί χώροι, αφού δυστυχώς τα παιδιά ξεφεύγουν, ο αθλητισμός χωρίς εγκαταστάσεις δεν τα προσελκύει και η κατάσταση στο Νότο δεν είναι η καλύτερη δυνατή για τη νεολαία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ